Diskuse na téma Dárek pro babičku

26. 02. 2013 Magdis Prosím o radu

dobrá den všem :-) řešíme doma menší problém, babička bude slavit 80 narozeniny a jak je již tradiční tak v takové věku lidi už nic nechtějí, když jsem se jí několikrát ptala tak mě řekla hlavně zdraví a nic jiného...vím že má pravdu ale přeci jen ji chceme potěšit nějakým hezkým dárkem, protože si ho určitě zaslouží ale vůbec jsme nepřišli na to co by to mohlo pro tak starého člověka, který všechno má a nic nechce, být? *1*

Katka 10.12.2020

Ahoj co kupujete letos na Vánoce babičce? Nic mě nenapadá.

Janča 09.11.2020

Přemýšlím nad nákupní taškou na kolečkách pro sebe, myslíte, že se dělají i nějaké mladistvé, které bych mohla ve svých 50+ vozit?

Janča Janča 19.11.2020

Super, díky moc, našla jsem tam přesně takovou, jakou jsem si představovala. Tak si udělám k Vánocům radost :D

Tana 25.10.2020

Ta je opravdu moc pěkná, děkuji za radu.

Alena 24.10.2020

A do těch schodů se dá vytáhnout lehce nebo je to potřeba silou?

miška4 Alena 24.10.2020

Úplně lehce je vyvezeš do schodů, má tři kolečka a ty se přetočí a ani nevíš, že jedeš přes schod, mají tam i video ;)

Alena Alena 25.10.2020

Už na to koukám, paráda, moc díky, mám vybráno :-)

miška4 Alena 25.10.2020

Nemáš vůbec za co, jsem ráda, že jsem dobře poradila.

miška4 20.10.2020

My jsme se domluvili a pořídili jsme babičce nákupní tašku na kolečkách, takovou, která se dá vytáhnout lehce i do schodů a má z ní velikou radost, vozí ji všude :-)

Tana miška4 22.10.2020

A poradíš mi prosím, kde jste jí sehnali?

Šárka 20.08.2019

Chtěla bych kvalitní přírodní kosmetiku pro babičku a zaujala mne značka evergetikon, máte sní zkušenost?

Pálková 05.08.2019

Ahojky, babičce sem tady objednala nákupní tašku https://www.nejkufry.cz/nakupni-tasky/ a byla z ní nadšená!:)

Evča Pálková 14.08.2019

Dobrý den, takže taška kvalitní? Já se poohlížím po novém kufru a výběr tu mají bezvadný

Pálková Evča 19.08.2019

Mám zkušenost s tímto eshopem už i z dřívějška a vždycky co sem tu objednala bylo kvalitní

Nikol 23.07.2019

Chtěla bych dárek pro dědečka, doteď kolují v rodině dohady o tom, jestli je můj táta jeho tak aby v tom bylo jednou pro vždy jasno, ráda bych těm dvěma dala darem testy otcovství.. máte tip jak na to, kde je nechat udělat?

Amálie Nikol 25.07.2019

Nikol osobně jsem také něco podobného řešila asi půl roku zpět, a můžu doporučit toto centrum https://dnacenter.com/ceska-republika/

Nikol Amálie 28.07.2019

Aha děkuji tam je těch testů ale víc… teď nevím pro který se rozhodnout… vy jste nechala dělat který?????

Amálie Nikol 31.07.2019

Testovala jsem tím domácím testem.. Konkrétně jsem zvolila DNA test otcovství - rozšířená analýza

Nikol Amálie 22.08.2019

A za jak dlouho ste měla výsledky ?

Amálie Nikol 25.08.2019

Ty mi přišly do týdne, takže fakt rychlost

Jolana 03.07.2019

Naší babičce jsem letos pořídila k narozeninám tyto pleťové oleje a měla hroznou radost https://omorfia.care/cs/13-pletove-oleje na přírodní kosmetiku si u nás potrpíme

Vavříková Jolana 10.07.2019

Jolano a je babička s oleji spokojená? Ta kosmetika se mi líbí... je 100% přírodní nevíte?

Jolana Vavříková 16.07.2019

Babička si je chválí právě moc, taky sem si objednala něco pro sebe protože se mi to samotné zalíbilo:D Jinak ano kosmetika je přírodní

Tereza Jolana 21.07.2019

Osobně jsem nadšená z těch masážních olejových směcí od Bioaroma kosmetiky

Emili Tereza 24.07.2019

Tuto přírodní kosmetiku jsem dostala od mamky k narozeninám a jsem naprosto unešená!!:)

Olga Emili 29.07.2019

Jednou za dva měsíce taky udělám objednávku kosmetiky Bioaroma.. A když objednám nad 1500Kč tak neplatím nic za dopravu

Marková Olga 31.07.2019

Olgo a vyzvednout se ta kosmetika někde dá?

Olga Marková 05.08.2019

Ano vyzvednout se dá, mají spoustu výdejních míst

Zita 27.06.2019

My jsme babičce přispěli všichni na nové skříně do ložnice. Měla už staré, tak jsme jí nechali udělat vestavěné.

Lidka 27.05.2019

Ahoj. Babička má málo vitamínu D tak bych jí chtěla k narozeninám pořídit nějaký doplněk a zaujalo mě tohle https://www.pilulka.cz/vigantolvit-d3-2000-i-u-60-tobolek Máte vyzkoušené?

Holy Lidka 15.06.2019

Lidko já to beru s manželem a sme spokojení. Není doplněk jako doplněk a tomuto věřím, je od stejné společnosti jako Vigantol který se podává miminkům

Nina Holy 24.06.2019

Jak poznám že bych mohla mít málo vitamínu D ?

Holy Nina 02.07.2019

Málo déčka můžete mít např. pokud máte nadváhu, nebo starší lidé mívají často nedostatek vitamínu D. Pročtěte si stránky Vigantolvit.cz tam je spousta užitečných informací o vitamínu D i o tomto doplňku

Adelka 14.08.2018

co nejaký pěkný šperk, kabelku? Tohle poteší každou ženu bez ohledu na jějí věk

Mirka 22.11.2017

Já jsem nakoupila různé dekorace z tohoto e-shopu - https://www.prezent-koralky.cz/jak-vybrat-darek-1

Majda Fialová 14.07.2017

starým lidem bych koupila jako dárek bylinnou kosmetiku Herbadent. Normálně bych z ní udělala dárkový koš do folie. My to tak udělali tchýni, byla spokojená. Jedná se hlavně o produkty z bylinek, starší lidi mají rádi takové dárky a navíc jim pomáhají.

Monika Ježulka Majda Fialová 10.08.2017

tu bylinnou kosmetiku od Herbadent jsme objednali a sklidili jsme velký úspěch. Děkujeme za tip. Jako dárkový koš pro oslavence to byl opravdu dobrej nápad.

Lena 10.07.2017

a co říkate třeba na hodinky? Moje babička je taková parádnice a koupili jsme ji hodinky,tak je nosí skoro pořád :D hledali jsme na netu a nakonec jsme nali fajn stránku 24time kde jsem si teda vybrala i já ;)

Jana 18.02.2017

No pro nasi babcu mame ecoegg, to bude mit radost na prani a jeste ekologicke je trochu maniak :)

Danka 10.02.2017

Babicce deláme kazdý rok kosmeticky balicek a k tomu nejaký dárek. letos si prála nový mixer.

katy Danka 15.02.2017

No práve moje babicka moc kosmetku nepouzívá, ale co se dá kdyztak koupit na tu jeji tenkou kuzi? co je vhodný krem a tak...v kosmetice se vyznám jen okolo akne :-D :-D

Elza katy 23.02.2017

Ono zálezí, jestli se maze po koupání, pres den, nebo tak. Myslím, ze by ji nemel chybet jak nejaký denní, tak i nocní krem. Vetsina na vrasky je vhodna...

katy Elza 28.02.2017

já ji koupim nejak denní a koupim ji neco do koupele. z jsem se dívala na netu na Ageo a neco tam vyberu. kazdopádne dekuji :-)

Olina katy 01.03.2017

Taky dávám prednost nákupu na e.shopech...tahat se s práskama a prostredkama na uklid me nebaví ;-)

Sandra33 Olina 20.05.2017

Babička vlastní velkou zahradu a ráda tam vysedává s pejskem, my jikoupili na plovoucí solární ostrůvek s vodotryskem, vypadá to moooc dobře, jako takové zahradní jezírko. Nepotřebuje to žádný zdroj energie, jsou tam solární panely. Objednali jsme to na tipa.eu. Babička pořád sedí venku na zahradě, bude se mít na co dívat.

Marika Dubňany Sandra33 18.06.2017

my jsme naší babičce koupili pěkné posezení na zahradu. Stůl a židle. Objednali jsme to na www.tipa.cz v sekci zahradní nábytek, poštovné měli zdarma a moc jsme s tím nábytkem spokojení.

Barča 09.02.2017

Babičce jsem letos udělala velkou radast na Vánoce. Koupila jsem jí krásný proutěné koš na prádlo na www.prouti.cz. Má ráda tento styl a dělají fakt nádherné i netradiční proutěné výrobky.

Laugher 08.02.2017

Aroma lampa Blomus CINO nebo Kuchyňská sada Joseph Joseph Nest 7 Plus

Samanta 16.12.2016

Mojí babičce je 68 let. Zakoupila jsem ji jako dárek Kolagen Forte tablety od Rosenpharmy, je to česká firma. Kůže v jejím věku díky kolagenu bude pružnější a mladší. Také ji pomůže vylepšit kvalitu vlasů a nehtů akolagen je dobrý na klouby.

Pavlína Samanta 16.02.2017

Babičce se zavděčím nějakou okrasou do bytu. Naposled to byl fotorámeček s fotkami vnoučátek od Design Outletu. Líbil se mi moderní styl a originální provedení...Jinak miluje i hrnkové květiny....

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat