Diskuse na téma Dárek pro babičku

26. 02. 2013 Magdis Prosím o radu

dobrá den všem :-) řešíme doma menší problém, babička bude slavit 80 narozeniny a jak je již tradiční tak v takové věku lidi už nic nechtějí, když jsem se jí několikrát ptala tak mě řekla hlavně zdraví a nic jiného...vím že má pravdu ale přeci jen ji chceme potěšit nějakým hezkým dárkem, protože si ho určitě zaslouží ale vůbec jsme nepřišli na to co by to mohlo pro tak starého člověka, který všechno má a nic nechce, být? *1*

Dana 31.07.2023

Ano, já nakupuji ráda u nich. Nejlepší je sehnat třeba vánoční dárky na jednom místě.

Vanesa 29.07.2023

To podle mě není špatný nápad. Třeba na Notino mají velký výběr kosmetiky.

Andrea 27.07.2023

A nemá babička ráda kvalitní kosmetiku? Co jí udělat nějaký balíček?

Katka 25.07.2023

A kde jsi ji prosím našla? Chtěla bych nějakou hezkou.

Jitka 24.07.2023

Já budu kupovat babičce k narozeninám konvičku na čaj. Našla jsem krásné, designové.

Maruška45 Jitka 14.09.2024

My dávali babičce filtrační konvici na vodu. Pořád si stěžovala, že ta voda teď vůbec není dobrá a tak..

Tichavka Jitka 16.09.2024

A co nějakou kosmetiku? To se hodí v každém věku.

Lilianne Jitka 23.09.2024

Taky si myslím, že tím člověk nic nezkazí a zároveň jsou to spotřební věci, ne ty na které by sedal prach. Za mě nějaký hezký balíček. Na Notinu určitě z jejich nabídky vybereš.

diana27 Jitka 25.09.2024

Maruška 45 A jakou filtrační konvici a odkud jste objednávali, jestli se můžu zeptat?

Maruška45 Jitka 25.09.2024

Kupovali jsme tuhle, je to česká značka https://www.dionela.cz/diona-max-fam1/d-3505.

Elisabeth. Jitka 28.09.2024

My si v rodině kupujeme maličkosti, co víme že nám udělají radost, máme rádi hlavně čas trávený spolu. :) Každopádně moje babička miluje sladké, narazila jsem na tyhle rozkošné mandle v kornoutu - https://www.mandlarna.cz/delikatesy-z-mandli-mandle-v-kornoutu a byly výborné, babička byla moc ráda. :)

Darja 23.05.2023

Myslím, že i nějaký hezký šperk udělá vždycky velkou radost, jak babičkám tak i maminkám, kamarádkám, starším dětem. :) Já třeba šperky moc ráda kupuji a obdarovávám a mám pak radost, když je na dotyčném vidím. :)

Emili 08.05.2023

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat na kvalitní doplňky stravy na podporu imunity... Chci to jako dárek právě pro babi. Takže bych byla moc ráda za doporučení opravdu kvalitních doplňků. Děkuji moc.

Karla Emili 10.07.2023

Jo, tomu rozumím, že pokud to máš pro babi, tak chceš opravdu kvalitu. Znáš shop alpik? Koukni na něj. Mají skvělou nabídku a hlavně bio produkty. Tam určitě vybereš. Skvělé jsou třeba kolageny, hm? O nich jsi neuvažovala?

Kateřina 25.04.2023

Tak jsem z těch dárkovin jeden objednala pro kolegyni. Protože jsem nevěděla co koupit a tohle je super tip.

Magda 24.04.2023

Ano, jsou to tyhle, je jich tam hodně. Jak pro ženy, tak pro muže, podle mě je to skvělý dárek. A hlavně ho máš už krásně zabalený.

Alizee 24.04.2023

Já jsem teď procházela můj oblíbený nákupák a nakonec jsem pro babi vybrala krásný šátek ;)

Mišinka Alizee 26.04.2023

Taky nejradši vybírám takhle přímo v obchodech, objevím tak věci, které bych jinak z domu nevymyslela :-)

Alizee Alizee 26.04.2023

Taky mi to tak přijde, navíc já to beru jako takový oddych a čas který mám sama pro sebe, ráda si všechno v klidu projdu zajdu si přitom na dobrý jídlo a tak, kdo je z okolí nej je to podle mě v galerii Harfa v pražských Vysočanech :)

Kateřina 22.04.2023

Magdo, nejsou to tyhle https://www.darkoviny.cz/hledani?query=dark%C3%A1%C4%8De? Mě se moc líbí.

Alma 11.04.2023

Ahoj, prosím, měla bych dotaz na bytové dekorace. Moje babička si na ně hodně potrpí a má je ráda. Proto ji vždy nějakou koupím... Teď ale hledám tip na shop, kde mají hezkou nabídku. Díky moc.

Magda 09.04.2023

Já jsem teď kupovala babičce k narozeninám balíček, který se jmenuje darkáč. Je tam například seskládaná kosmetika a je moc hezky zabalen.

Alice 26.03.2023

Když se jedná o dárky, tak já jsem vždycky ráda, když do toho můžu dát kousek sebe. Nejsem zručná, abych něco vyrobila. Ale třeba pokoupím to, co si obdarovaný přeje a udělám z toho balíček. Naposledy jsem dělala kosmetický balíček a vybrala jsem kvalitní kosmetiku od https://www.alpik.cz. Tu mohu jedině doporučit.

Hanny Alice 30.03.2023

To jsi napsala moc hezky. Já to mám stejně. A díky za info k shopu. Neznala jsem ho, ale co jsem se dívala na nabídku, tak dokonalá. Oni tam mají snad vše :)

Simona K. 28.02.2023

Co třeba dát masáž nebo degustační menu? Mrkněte tady https://www.darek-zazitek.cz/zazitky/darek-pro-babicku Nakupuju tam všechny dárky pro rodinu a vždycky jsou moc spokojení.

Adéla 29.01.2023

Já ráda vybírám dárky přímo v obchodech protože tak objevím i věci, který bych jinak nevymyslela :-)

Jana Adéla 30.01.2023

Jojo podle mě je to taky nejlepší, navíc mě to baví a je to pro mě takový oddych :)

Adéla Adéla 31.01.2023

Přesně tak, já pořád říkám že nakupování je můj nejoblíbenější relax :-)

Denny Adéla 02.02.2023

Jako to, to je pravda :) Ale když přece víš, co zgruba chceš, tak na e-shopech pak taky najdeš inspiraci, ne?

Pavla Adéla 28.02.2023

Takový přístup jsem měla před covidem... Ale jak se zavřely obchody my byli odkázání jen na e-shopy, tak jsem si tento způsob nakupování oblíbila a do obchodů už ani nechodím... Nevím, nějak necítím potřebu. Na netu je vše a hlavně mám klid na výběr.

Hanka 08.01.2023

Máte nějaký tip, co koupit pro chlapa k Valentýnovi? Něco praktického, co využije v běžném denním provozu?? :D

anezka Hanka 10.01.2023

co treba funkcni pradlo a obleceni? muj chlap se desne poti, koupila jsem mu trika a ponozky a ma po problemu...to rozhodne vyuzije :))

Hanka Hanka 15.01.2023

Anezko, bezva nápad, ten můj má podobné problémy (asi jako skoro kkaždej chlap)...máš tip na nějakou konkrétní značku?

anezka Hanka 18.01.2023

Hanka: mam moc rada znacku baridiwear...obleceni je kvalitni a moc prijemne na noseni

Ella 28.11.2022

Moje babička miluje čokoládu, takže když je jakákoli příležitost, kupuju jí kvalitní čokoládu. K vánocům jsem jí vybrala čokoládovou krabičku https://www.cokoladovnajanek.cz/vanocni-krabicka-s-pralinkami-a-lanyzi/ a myslím si teda, že bude mít opravdu radost :)

Karla Ella 01.12.2022

Tak ta vypadá skvěle :) Myslím, že tohle by se mohlo hodit i kolegům do práce, že? Já pořád hledám, co bych jim tak mohla dát a myslím, že tohle je perfektní nápad :)

Aneta 26.11.2022

Já teď hodně krásných dárků vybrala v galerii Harfa v pražských Vysočanech :-)

Hanka-ka Aneta 27.11.2022

A co jsi třeba kupovala ať trochu nasbírám inspiraci, děkuju :-)

Aneta Aneta 28.11.2022

Nějaký doplňky jako šálu, rukavice a vybrala jsem náušnice pro mamku a ještě nějakou kosmetiku apod. :-)

Hanka-ka Aneta 30.11.2022

Moc díky za odpověď, chystám se o víkendu na vánoční nákupy tak snad vyberu něco hezkýho :-)

Natali 18.11.2022

Apolenka: Vybrala jsem balicek vypestuj si sam a pro kutila :)))

Apolenka Natali 19.11.2022

Jůůů, to vypadá skvěle, já jim vyberu teda něco jinýho, ale nemůžu se rozhodnout co :D Ale díky za tip ;)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat