Diskuse na téma Pleťový krém

Zdravím, chtěla jsem se zeptat na nějaký dobrý pleťový krém, který se hezky vstřebá, mám ji teď hodně vysušenou. Děkuji za doporučení.

PetraB8 18.07.2024

Co prosím používáte na šupinky kolem nosu? Používám hydratační krémy na celý obličej, ale nos je vždy sušší. Nedělá to hezký makeup. Peeling používám taky, ale po pár dnech se objeví suchá místa znovu.

Diana27 PetraB8 05.08.2024

Zkuste Slow kosmetiku, podívejte se na obchod Bylinka Jinak, nepoužívám už drogerkové produkty. Nevyhovují mi

Aneta 02.12.2022

Mně se krémy moc neosvědčily, tak jsem se rozhodla zkusit o pleť pečovat zevnitř a užívám vitamíny od Denatura, tak uvidíme jestli to bude mít po čase nějaký vliv.

Tana 26.11.2022

Já nedám dopustit na kosmetiku Miracletox. Třeba tyhle ampulky https://www.byfemme.cz/miracletox-time-rewind-tox-ampoule-4ks/ mají úžasný účinek na pleť, efekt je jako po mezoterapii akorát je to naprosto šetrné. Doplňuju ještě jejich sérem a krémem a nikdy jsem neměla pleť tak čistou, hladkou a bez vrásek :-)

Mirka Tana 27.11.2022

No tak to musím zkusit, za jak dlouho po používání se ti pleť takhle zlepšila?

Tana Tana 28.11.2022

Tak ty ampulky to vidíš hned ráno když si ji aplikuješ večer :-) a jinak já už po týdnu viděla že to pleti opravdu prospívá no a po pár týdnech už naprostá změna :-)

Mirka Tana 29.11.2022

Zní to skvěle tak jsem si už objednala a nemůžu se dočkat až mi přijde :)

V3ndy 22.11.2022

Ahoj, já používám krém od Uriage a jsem s ním moc spokojená, krásně mi pleť hydratuje...zkus kouknout na jejich kosmetiku.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:25
42 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat