Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat na nějaký dobrý pleťový krém, který se hezky vstřebá, mám ji teď hodně vysušenou. Děkuji za doporučení.
Co prosím používáte na šupinky kolem nosu? Používám hydratační krémy na celý obličej, ale nos je vždy sušší. Nedělá to hezký makeup. Peeling používám taky, ale po pár dnech se objeví suchá místa znovu.
Zkuste Slow kosmetiku, podívejte se na obchod Bylinka Jinak, nepoužívám už drogerkové produkty. Nevyhovují mi
Mně se krémy moc neosvědčily, tak jsem se rozhodla zkusit o pleť pečovat zevnitř a užívám vitamíny od Denatura, tak uvidíme jestli to bude mít po čase nějaký vliv.
Já nedám dopustit na kosmetiku Miracletox. Třeba tyhle ampulky https://www.byfemme.cz/miracletox-time-rewind-tox-ampoule-4ks/ mají úžasný účinek na pleť, efekt je jako po mezoterapii akorát je to naprosto šetrné. Doplňuju ještě jejich sérem a krémem a nikdy jsem neměla pleť tak čistou, hladkou a bez vrásek :-)
No tak to musím zkusit, za jak dlouho po používání se ti pleť takhle zlepšila?
Tak ty ampulky to vidíš hned ráno když si ji aplikuješ večer :-) a jinak já už po týdnu viděla že to pleti opravdu prospívá no a po pár týdnech už naprostá změna :-)
Zní to skvěle tak jsem si už objednala a nemůžu se dočkat až mi přijde :)
Ahoj, já používám krém od Uriage a jsem s ním moc spokojená, krásně mi pleť hydratuje...zkus kouknout na jejich kosmetiku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.