Diskuse na téma Dárek k vánocům pro muže

27. 10. 2012 maroussia Prosím o radu

Ahojky, každej rok mám žaludeční vředy před vánocema z výběru dárků pro chlapy - manžela, tatínka, tchána. Máte nějaký tipy a rady?*4*

Berta 23.09.2019

ja zase dám tomu svému poukaz na TRX. Hodně o tom mluví, tak věřím že mu to udělá radost

Bejana Berta 24.09.2019

co to je TRX? něco speciálně pro muže?nikdy jsem o tom neslyšela

Jana 21.09.2019

Ahoj, já už Vánoce docela dost řeším i když do nich ještě pár měsíců zbývá. Manžel hrozně rád posiluje tak bych mu ráda koupila něco do výbavy. Máte tip na dobrý obchod s takovými věcmi?

Ema Jana 23.09.2019

Jani já můžu doporučit fitham https://www.fitham.cz/

Jana Ema 26.09.2019

Takže odtud máte něco pořízeno?

Silva 15.09.2019

Čauky, vánoce se nám pomalu, ale jistě blíží, nakupujete už také? Já většinou začínám v září :-)

Petra Silva 25.09.2019

Já mám zatím jen pro manžela, dětem budu dávat tento týden papír, aby napsali ježíškovi :-D

ElaKrej 26.11.2018

já vsadila na klasiku, stylový ponozky, vune do auta, parfem, balzam po holení, knížka, lístek na koncert

Kvetuska99 27.12.2017

já tomu svému koupila mobil honor, jelikož to vůbec nečekal, byla to opravdu pecka

Marcela 23.12.2017

Já jsem udělala manželovi dárkový balíček s tímto kolagenem www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-sprint-zvykaci-tablety jelikož hodně sportuje a bolí ho konela.

Jarmila Marcela 25.12.2017

Mě tady tyhle tablety hodně pomohly.Mám špatné kolena z jízdy na kole a po těchto tabletách se mi hodně ulevuje.

AlexX 21.12.2017

čau ženy, letos jsem na sebe hrdá - koupila jsem pro svého drahého členství do www.zone4you.cz - je to fitko, wellness a jsou tam i sálové lekce. Myslím že se mu to bude líbit. V práci je pořád za počítečem ,tak aspoň se protáhne, A mě snad občas vezme s sebou do vířivky :)

Petra 21.12.2017

V posledni dobe jsem tedy dala prednost eshopu, nejako mi kvuli detem nezbyva ca behat po obchodech a hledat co nej na vanoce

Silva 18.12.2017

A v obchode nebo davas prednost eshopu? Jetovelka uspora casu

Žofie 17.12.2017

Rády bych pro muže na Vánoce také nějakou elektroniku.Vypadá to asi na nový mobil,ale nemám představu jaký.Více jak 10tis za něj,ale nedám.

Kelly Žofie 18.12.2017

Kup mu tady tenhle Honor 9 stojí méně než těch 10tis a za ty peníze je to hodně dobrý telefon.Můj muž ho má a nedá na něj dopustit.Nejlépe ho koupíš na http://mobilsmart.cz/honor-9-4gb-64gb-dual-sim-blue.html

Lenka Kelly 21.12.2017

Tak jsem mu ho koupila.Hodně jsem si o něm přečetla a myslím, že to bude dobrá volba.

Lenka Kelly 21.12.2017

Tak jsem mu ho koupila.Hodně jsem si o něm přečetla a myslím, že to bude dobrá volba.

Margita 11.12.2017

Ahoj já bych potřebovala poradit co koupit mému muži, který celý den pracuje na pc.Nic ho kromě počítače nezajímá.

Diana Margita 15.12.2017

Kup mu poukaz na nějakou únikovou hru.Jestli ti mohu poradit tak určitě se nebude nudit u Enigmy.Však se koukni na mindmaze.cz

Diana Diana 21.12.2017

Tak jsem si to přečetla a koupila mu to.Myslím,že si u toho odpočně.

Ilona Diana 23.12.2017

Enigma je hodně dobrá.Byla jsem i na Alchymistově komnatě s naší celou rodinou a hodně jsme se pobavili.

Maruška 11.12.2017

Maky: A co presne pro muzskeho mas? Potrebuji rychle nejakou inspiraci, zase jsem to letos nechala na posledni chvíli a zato se proklinam.

paperilla 07.12.2017

Vcera jsem ukoristila paradni papuce *1*

Maky 05.12.2017

Meho mužskeho vzdy potesilo neco z elektroniky, takze to tak bude i letos a je to trochu vzdy darek i pro celou rodinu

Laďka Chvojnice Maky 14.12.2017

Já koupila taťkovi medicinální sladová vína na ww.herbadent.cz pod stromeček a mamce jsem tam koupila bylinnou kosmetiku. Oboum jsem tam připalila nějaké produkty z extraktů bylin na jejich zuby a dásně, je jim přes šedesát.

kacka 21.11.2017

Ahojec,podívejte se na notino..mají super dárkový kazety,můžete si to nechat poslat a netrmacet se nikde,ja jsem spokojena s notinem

Fanča Rýmařov 17.11.2017

Já objednala taky na Herbadentu bylinné zubní pasty, ústní vody a medicinální sladová vína pro sestru. Má malé děti, tak jsem přiobjednala do balíčku dětské zubní pasty od zoubkové víly bez zbytečné chemie

Ylliess 21.10.2017

Já manželovi vždy koupím něco jako překvapení,parfém,ponožky,trencle,klasika ale většinou si kupujeme dárek společný,teď opravujeme dům a já si přála francouzské okno na terasu *19*

Petulkaaa 18.10.2017

V loni si udělal muž velkým plynovým grilem ,protože rád griluje *11* A letos má vyhlídnutý plně automatický kávovar ,ale co mu koupím to teda nevím , potřebuji tip ;-) <3

Petra Nezamyslice 17.10.2017

Já tátovi a tchánovi objednala na www.herbadent.cz medicinální sladová vína. Navíc jsem jim objednala na těch stránkách produkty z extraktů bylin, něco pro jejich zdravé zuby a dásně, nejsou nejmladší :D

Lenny 12.03.2017

Já mu koupila do sprchy dárek za pár korun, a spokojenost nevýslovná. Samolepky mořská panna: http://www.albixon.cz/bazenove-samolepky/sexy-bazen/

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat