Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, každej rok mám žaludeční vředy před vánocema z výběru dárků pro chlapy - manžela, tatínka, tchána. Máte nějaký tipy a rady?*4*
Koukněte na Familium, mají moc pěkné a originální věci. Já jsem tam letos vybrala několik moc pěkných dárků.
A co třeba si vybrala?
Já jsem koupila manželovi nějaké věci na cvičení na fitham.
Co takhle tričko s nějakým originálním potiskem? Já jsem takové dávala přítelovi k narozeninám a mělo úspěch :-)
A s jakým potiskem? Něco vtipného?
To se mi líbí, díky moc za tip.
Za málo, hlavně ať udělá radost ;-)
Loni jsme s manželem tchánovi koupili nákupní tašku na kolečkách a už se bez ní skoro nikam nevydá :-)
A poradíš jakou jste koupili? Taková taška by se mu určitě hodila.
Koupili jsme ji taky tady https://www.ideadomov.cz/nakupni-tasky-na-koleckach dívali jsme se na víc shopů, ale tady jsme našli takovou jakou jsme chtěli, moderní a né takovou tu staromódní
Nekoupili jste náhodou tu se třemi kolečky do schodů? Koukám na ty videa a líbí se mi to, a zajímalo by mě jestli to jde opravdu lehce do těch schodů?
Nekupovali jsme tu do schodů, ale podle těch videí to může fungovat dobře, ta co jsme koupili je fakt kvalitní takže bych se nebála to zkusit.
Díky za odpověď, našla jsem na ty tašky dobré recenze, takže jsem ji objednala, tak uvidím
Já si lámu hlavu s tím, co koupit k Vánocům taťkovi, je už v důchodu a mám pocit, že už všechno co chce má. Nechci mu ale kupovat nějakou blbost, jenom aby se neřeklo, chtěla bych najít něco co mu bude užitečné. Co kupujete vy?
Joo tak to by se mi taky hodila rada… :D
A jakou jsi koupila a kde? Já ještě nenašla takovou, která by se mi líbila a působila mladistvě a zároveň kvalitně.
Super, opravdu mají takové mladistvé. Nekupovala si mu náhodou tu do schodů? Zaujalo mě to, že by to mohlo být fajn třeba při nastupování do tramvaje apod.
Tu do schodů jsem nekupovala, ale koukala jsme se a mají tam i video https://www.ideadomov.cz/nakupni-tasky-na-koleckach/do-schodu-s-trojkolecky a vypadá to, že to jde lehce, mají na to uzpůsobené kolečka.
Tak já jsem to zkusila a objednala jsem tuhle tašku na kolečkách https://www.ideadomov.cz/taska-royal-shopper-mari-do-schodu a přijde mi super, zkoušela jsem ji i do schodů a jde to neuvěřitelně lehce. Už ji mám schovanou pro mamku k Vánocům a mám z toho radost, myslím, že jí to hodně ulehčí nákupy.
Já kupovala tchánovi nákupní tašku na kolečkách a moc si ji pochvaluje, vozí ji všude ;-)
Já bych potřebovala poradit, co koupit 65-ti letému tatínkovi, který žije sám.
Ráda bych letos překvapila přítele nějakým erotickým dárkem, máte tip na něco? Napadá mě nějaký obleček
čauky, co dáváte svým chlapům na Vánoce??? Já tomu svýmu každej rok parfém, nějaký nový kus oděvu na sebe, holení...klasika.. a už si ze mě dělal vloni že takové dárky opravdu nečekal… tak bych ho letos něčím překvapila
Nemám problém, spíš on s dárky pro mě. Batůžek, čelovka, kapesní nůž, něco na vodu nebo do zahrádky ( už dostal nafukovací kanoi nebo sekačku nebo strunovku apod.), ponožky se stříbrem, vodotěsné hodinky. Někdy je dárek drahý za moc peněz, někdy za pár korun. Zeť rád vaří, dostal super nůž na krájení masa, předplatné jeho oblíbeného časopisu, tričko oblíbené značky, úspěch měla krabice různých zahraničních piv. Baví mě dárky vybírat a v posledních letech nemusím moc řešit cenu, což byl dříve limitující faktor.
Holky já byla letos úplně bezradná ale jako totálně, seděla jsem na netu snad půl dne než jsem něco vybrala. Nakonec jsem manželovi objednala košili a ještě mrknu dceři po botech.
Já bych potřebovala poradit co koupit svému bráchovi na Vánoce?
Třeba nějaký hezký parfém.
Máš pro mě nějaký dobrý tip?
Co letos kupujete svým mužům na Vánoce?
Ahoj u nás se budou letos rozdávat dárkové poukazy. Můj chlap dostane poukaz na konzultaci ve Světě zdraví.. stále slibuje že tam zajde, jelikož má nařízeno od doktorky shodit, protože už ho nadváha ohrožuje.... a doted jen sliby... takže ho takhle převezu
Aha tak to by možná ocenila moje mamka...ta by ráda zhubla, má za sebou dost diet ale nadává že jsou ty diety k ničemu... a ten dárkový poukaz jde objednat?
To netuším jestli jde objednat já sem koupila osobně, ale zkuste se zeptat
Svýmu chlapovi sem letos koupila s předstihem k Ježíškovi Vigantolvit aby si doplnil vitamín d
Milado máte s doplňkěm už nějakou zkušenost? A to je konkrétně jen na doplnění déčka? ..
Ano je to doplněk stravy na doplnění vitamínu D ... Já zatím zkušenost nemám ale mám dobrou zkušenost s Vigantolem pro miminka a ten je od stejné společnosti jako Vigantolvit tak to ve mě vzbudilo důvěru:D
Začala jsem dávat vigantolvit 15 leté dceři a je znát že jí to pomáhá, sme stím moc pokojení
Budu si nadělovat k Vánocům nová prsa a zaujala mne Aesthevita v Praze, podstoupili jste tu jakýkoliv zákrok?
U nás to bude letos staršímu synovi tablet, mladšímu vláčkodráhu se stolkem, a manželovi erotický obleček pro mě z e-kondomy.. a mám vystaráno:D
To není úplně špatný nápad s tím dárkem pro muže... s eshopem už máte zkušenost?
Jojo objednávala jsem tu už dříve a vždy všechno odtud splnilo moje očekávání
No každopádně moc díky za tip. Já už sem tu objednala tohle https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/kosilky/avanua-livia-damska-kosilka-modra tak snad to bude mít úspěch :D
Tak ta vypadá krásně, už vám přišla?
Ano mám ji doma a je super, sem nadšená. Asi tu objednám ještě něco
Moniko děkuji ti za super tip na dárek ;-)
Tak to jsme na tom stejně, také kupuji zážitek, ale tento https://www.adrop.cz/pilotem-ultralehkeho-letadla-na-zkousku, miluji tento typ dárků :-)
už mám vše pořízeno , nanejvýš koupím nějakou drobnost pokud mne někde osloví :-) co se týká manžela , tak už delší dobu kupuji zážitky : letos dostane letecký simulátor <3 loni byl úplně unešený z jízdy ve Ferrari
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.