Diskuse na téma akutní padání vlasů po porodu

Tato otázkla se vztahuje především na maminky. Je to 6 měsíců po porodu a mně začaly dost padat vlasy, trvá to už 4 týdny a já jsem zoufalá. Začly mi vystupovat na spáncích lysinky ;*(, prosím proto o nějakou zaručenou radu, co pomůže padání vlasů zastavit a v lepším případě napomůže novému růstu vlasů. Doted jsem používala šampony z drogerky, ale je mi jasné, že tudy cesta nepovede, nevadí jsem ochotna si klidně připlatit, hlavně at mi to pomůže.

benca 28.12.2015

uz mam tri roky po porode a vsade su same vlasy

Natali benca 16.01.2016

Tak vyzkousej neco prirodnejsiho, me to pomohlo, koupila jsem si radu na vlasy co mi doporucila kamaradka (pevonia.cz)

Hana 24.12.2015

Tohle jsem taky resila a mam doma sampony z teto stranky www.pevoniaeshop.cz/shop-item/list/vlasy a s padanim vlasu uz nemam problem

Kaja 11.12.2015

A premyslely jste terba o zmene samponu ci si kupovat spise nejaky lepsi a prirodnejsi?

Iveta 10.10.2015

Dobrý den, potřebovala bych radu. Jsem 7 měsíců po porodu, pořád mi vypadávají vlasy a taky se dost zkrepatily. Měla jsem je dlouhé, ale teď jich mám polovinu, takže musely dolů. Zkoušela jsem si kupovat všechny možné masky, šampony atd. (z drogérii i od kadeřníka). Jenže nic nezabírá, a tak jsem hledala na internetu ještě nějaké možnosti a rady na http://kralovstvizen.cz/vyrobte-si-vyzivnou-prirodni-masku-na-vlasy/http://kralovstvizen.cz/vyrobte-si-vyzivnou-prirodni-masku-na-vlasy/ jsem se dočetla o domácích maskách. Myslíte, že to opravdu funguje? Myslíte, že problémy s vlasy mohou souviset s těhotenstvím nebo to bude úplně něco jiného? Máte některá takovou zkušenost? Nemám tušení, co by mohlo být příčinou mých potíží, ale časově to sedí. Díky! ;)

Mirecka 18.09.2015

holky ja zobu tabletky od nutriciusu jmenuji se Perfect hair a jsem moc spokojena tak an to mrknete :-)

Paavlinka 22.08.2014

Já jsem si asi před 4 měsíci koupila v lékárně konopný šampon Capillus s kofeinem a ten je úplně boží, už po 2 týdnech užívání se padání vlasů omezilo, teď šampon používám asi měsíc a vlasy nepadají vůbec, i na pohled jsou zdravější a vyživenější. Můžu jen doporučit *1*

Xenie 27.11.2012

Ahoj, mám stejnej problém, už se skoro bojim vzít hřeben do ruky. Dostala jsem tip na nějakou kliniku na senovážnym náměstí, kde prej dělají nějakou vlasovou mezoterapii. Nevíte o tom někdo něco?

Jana 23.10.2012

Dobry den, ja mam ten isty problem, respektive mala som, a pouzivam zinok, kupeny z lekarne a odvtedy mam vlasy krasne huste,leskle, a taktisto aj nechty mi zacali rast pevne.

tamca Jana 25.10.2012

Další ta štastnější, které stačí zinek(mě nee) :(

JarkaNe 17.10.2012

Ve vašem případě to bude otázka hormonů, chvíli to potrvá, ale mělo by se to samo ustálit

tamca JarkaNe 23.10.2012

No tak to je rada nad zlato:-/, do té doby budu už plešatá :-/

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat