Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoja, používáte nějaké erotické pomůcky?? Ráda bych si nějakou pořídila ale vůbec nevím kam kouknout..
Mně teď na e-kondomy zaujaly ty adventní kalendáře, viděli jste? To je podle mě úplně skvělej nápad :-)
JJ je, opravdu skoro ho nedám z ruky :-D ne ale fakt, je to fajne věcička :-) mám tady tento https://e-kondomy.cz/womanizer-liberty-lilac a mohu ho vřele doporučit :-)
Tak super, moc díky za nápad.. Kouknu na to :-)
Ahojky. Já mám vibrátor a womanizer a jsem nadmíru spoko :-) A doporučuji i ten eshop e-kondomy.cz sama jsem tam nakupovala.. Opravdu rychlé a diskrétní doručení :-)
Takže by si tento eshop doporučila? A mohu se zeptat na ten womanizer.. Docela jsem si všimla že to teď dost frčí.. Je to opravdu tak dobré??
Taky jsem před nedávnem uvažovala nad nějakou… :-) Zatím mě docela zaujal eshop e-kondomy.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.