Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, nemáte doporučení na eshop, kde mají velký výběr dekorací do bytu? Zrovna se zařizuji v novém bytě a každý tip se hodí.
Taky musím doporučit JungleWay, koupila jsem ruce a dají se využit nejen na vykuřování. Dělá mi to parádu doma a je to ruční práce! takže ještě lepší! :)
Máme doma několik velkých obrazů v černé barvě, hodí se do interiéru s dalšími černými doplňky. Celé místnosti doplňují vypínače a zásuvky od Kliklap také v černé barvě. :) Když jsem je poprvé viděla, musela jsem je mít. Ladíme víc do retro stylu a když klapnou, tak je to balzám pro uši. Instalace byla rychlá, pomáhala jsem manželovi.
Ahoj, vypínače máme doma v barvě slonové kosti a neměnila bych! Od pravých porcelánových jsou k nerozeznání, vypadají luxusně.
Když někdo přijde na návštěvu, tak se pokaždé ptají na vypínače, trošku se s nimi chlubím :D
Já jsem na Junglu objevila nějaké doplnky na vykuřováni a koupila jsem tam ruce.. je to prostě nádhera, asi to na to ani nebudu požívat ale na stole je to boží :D
Já si na dekorace moc nepotrpím, spíš mám doma fotoobrazy, který se dají vytvořit za pár korun. Ale co je u mě stálice, tak jsou vykuřovací směsi lavender a exclusiv a vonný tyčinky z Jungleway
jungle znám, dostala jsem na vánoce skleněnou lahev s ametystem na pročištění vody, paráda
Ahoj, na ty lahve jsem koukala, hrozně se mi líbily, jen jsem se nemohla rozhodnout kterou :D
Holky, prosím Vás taky se mi hrozně líbí ty mechové obrazy, akorát se bojím, neuschne to nebo nevypadá ten mech?
Ahoj, sama ho mám doma právě ze vzpominkovy odlitek a nemusíš se bát, mech už není živý, takže není potřeba se o něj starat, protože je ošetřený tak , aby vydržel. Akorát se nesmí dávat k blízkosti topení, krbu. Když se podíváš i na stránky, tak to u každého obrazu mají pěkně popsané, jak se o obraz starat :-).
Neporadily by jste mi, kde bych sehnala nějakou mechovou dekoraci? :)
Někde jsem tu už dávala doporučení na eshop vzpomínkový odlitek, tam mají hezké malé mechové dekorace.
já mám na tohle ráda XXXLutz, potřebuji to vidět na živo ty věci
Holky - včera sem tam stihla nakoupit a taky jsem měla slevu, tak jsem ráda :) Ale určitě jsem u nich nenakoupila naposledy, Bakly má super věci.
Super výběr mají na https://www.bakly.cz/ Teď tam mají na zboží slevu 20%, když zadáte kód BAKLY2022
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.