Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
No krémy atd jsou super věc, ale já jsem se rozhodla i podporovat pokožku zevnitř. Teď beru už asi 3 měsíc NMN, který je přírodní a je právě mimo jiné i na zpomalení stárnutí ale také na podporu vitality, tak jsem zvědavá jak bude fungovat nadále.
O tom jsem ještě neslyšela. Co to tedy přesně je prosím?
Tady si o tom něco přečti https://kratomworld.cz/blogs/clanky/nmn-molekula-zpomalujici-starnuti. :) Já ho tam i objednávám, jelikož mám s nimi vlemi dobré zkušenosti- Mají opravdu kvalitní produkty. Jinak je to tedy molekula, která je velmi důležitá pro náš organismus a ovlivňuje spoustu věcí. :)
Zkuste slow kosmetiku, kupuji na Bylinka jinak a nemůžu si vynachválit, protože tak hezkou pleť ráno jsem neměla snad nikdy a to jsem si dávala x krémů..
Holky, já mám docela problém s opuchlými oči :/ Je to docela nepříjemné a popravdě úplně nevím, co by mi na to mohlo pomoct. Prošla jsem si diskuzi a narazila jsem na krém https://www.iuvenio.com/set-pro-ocni-okoli/. Máte s touto péčí zkušenost?
Ahojky, já mám s kosmetikou iuvenio skvělou zkušenost. Používám od nich, co se dá :-) a na pleti je to fakt poznat, je krásně vypnutá a hydratovaná a ta jejich péče pro oční okolí je taky pecka.
Ahoj, pokud hledáte účinnou kosmetiku na vrásky, doporučuji pár produktů, které mi pomohly. Filorga Time-Filler 5XP je skvělý krém, který zpevňuje pleť a vyhlazuje jemné vrásky. Používám ho na den i noc. Clinique Smart™ SPF 15 Custom-Repair Moisturizer je zase skvělý pro každodenní používání. L'Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream je noční krém s retinolem a niacinamidem, který zpevňuje pleť a bojuje proti jemným vráskám. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ pomohl zpevnit pleť a redukovat vrásky. Snad si nějáký vybereš :-)
Za sebe určitě doporučuji užívat pravidelně kolagen a kyselinu hyaluronovou případně i elastin. Tyto složky totiž pleť ovlivňují nejvíce. Beru pravidelně od Veniry a jsem velmi spokojená s výsledky. Mají i skvělou kosmetiku na vrásky, která plet hydratuje, vypne a je šťavnatější. :)
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tím, co vůbec může zabraňovat tvorbě vrásek? Protože mi přijde, že kosmetika pak už řeší vzniklé vrásky. Ale jak ji vůbec zabránit v jejich vzniku?
Ono je opravdu dobré bojovat už proti jejich vzniku a neřešit to až když jich spoustu máte a pak na sebe plácat nějakou drahou kosmetiku. Já jsem si kvůli tomu pořídila polštář proti tvorbě vrásek od vitaherbals.cz z BIO paměťové pěny a jsem s ním velmi spokojená. Nejen že se mi vrásky ve spánku netvoří, ale je navíc i velmi pohodlný.
Zdravím všechny, zajímá mě, jestli máte někdo zkušenost s čistě přírodní, jemnou a nedráždivou kosmetikou. Mám hodně citlivou pleť a nesnesu klasické produkty z drogérie.
Mám podobnou zkušenost a určitě ti doporučím kosmetiku z Alpik. Mají čistě přírodní produkty, které jsou jemné, nedráždivé a přitom účinné. Osobně jsem zkoušela jejich Hydratační krém s aloe vera a Růžovou vodu, a pleť je po nich krásně vyživená, zklidněná a vůbec jsem neměla žádné podráždění. Navíc mají opravdu širokou nabídku, která pokrývá různé potřeby citlivé pleti.
Já mám moc ráda kosmetiku Urtekram, která má čistě přírodní složení a je bez zbytečné chemie. Sama mám citlivou pleť a tato kosmetika mi skvěle sedla - mají vše na vlasy, tělo i na pleť. Na vrásky mají super řadu Divoká růže a doporučím tento skvělý pleťový krém www.milujubio.cz/urtekram-denni-krem-divoka-ruze-50-ml-bio
Holky, taky tuto přírodní kosmetiku kupuju a je skvělá, souhlasím se vším, co napsala Verunka. Mají super produkty jak na pleť, tak taky na vlasy i tělo.
Jak píše Berenika - Růžová voda super , teď jsem tam objevila i čistící prášek na obličej NEEM - ajurvédská kosmetika s tou člověk asi nešlápně vedle - přírodní a účinná
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.