Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, já jen že kdo by potřeboval kočárek jak už golfák nebo obyčejný, tak se mrkněte sem http://www.mt-nabytek.cz/407-kocarky/ Ty kočárky jsou tam opravdu levné! Já tam nakoupila dobře, proto předávám dál :-)
Upřímně musím říct, že už první věc, která mě odradila od toho, abych na odkaz klikla, je adresa se slovem nábytek, představuju si, jak rvu ten dřevěný kočár kamkoli… brrr… věřím, že se najde spousta lidí, kteří uvítají extrémně levné kočárky, aniž by se zajímali, proč je cena tak nízká, ale já osobně patřím spíše k těm, kteří do dětí raději investují, protože věřím, že se mi to jednou vrátí, kočárek i všechno ostatní jsme kupovali s manželem buď osobně v obchodech nebo na ebambinu, které je prověřené.
Tak já mám kočárek taky kupovaný z internetu klasickekocarky.cz, cena byla taky minimálně o polovinu levnější než funglovka, ale nešlo absolutně poznat, že se jedná o již použitý kočárek. Nějaký ošoupaný bych rozhodně nebrala
No zajimava stranka, preferuji spise zamerenejsi obchody na kocarky.:D Kdyz uz jsem vybirala, koukala jsem predevsim na net obchod - mybabystore.cz/cs/9-maclaren, je spolehlivy a vybrali jsem si tam krasny golfák.:)
Když už bych se rozhodla pro kočárek přes internet, tak jedině z www.babyplace.cz., protože přesně jak píše Emur, taky když se podívám na název stránky, tak si myslím, že to nebude žádný trhák a kvalita nic moc.
Já jsem nemohla odolat tomuhle golfáči :) www.outdoorbaby.cz/stockholm-stroller-elodie-details-graphic-grace-s1016.html plus neberu v potaz to, co jsem ještě nakoupila k tomu :D
Ahoj Majko a jaký kočárek sis z babyplace objednávala ?
Objednávala jsem si kočárek od emmaljungy s hlubokou korbou a sporťákem :)
Já mám od nich tento sporták https://email.seznam.cz/#inbox/32583 a jsem spokojená :)
ahojky :) tak my jsme nakonec vsadili na kvalitu a kočárek jsme si vybrali tento https://www.babyplace.cz/emmaljunga-scooter-4/ :)
Erika: jak jste s ním spokojená ? Taky se mi moc líbí jejich kočárky.
Jé, dala jsem špatný odkaz :) máme tenhle www.babyplace.cz/sportovni-kocarek-emmaljunga-nxt-90/
Ahoj, chtěla bych se zeptat co se týče kočárků, tak kde v Praze mají největší výběr ? Rozhodně nechci kočárek objednávat přes internet, ale chci se na něj osobně podívat, vyzkoušet co umí a taky podle toho jak mě zaujme designově.
Za mě je to určitě malvík v Jinočanech, mají teď novou prodejnu a je fakt moc pěkná, sice o něco menší než byla ta původní, ale za to mnohem přehlednější :) www.malvik.cz/Prodejny/Malvik-FAMILY-Jinocany
mám Joolz v trojkombinaci a jsem s ním spokojená.
Ahoj, kde jste kupovali peřinku a polštářek do kočárku?
Já sháním tašku na kočárek a nějaký univerzální potah na madlo u kočáru, nevíte kde sehnat?
Mrkněte na e-shop GoBaby mají toho spoustu, já od nich mám skoro všechno do kočárku a autosedačky. Je to česká výroba a máš možnost si sama vybrat látky.
Tam mají moc hezké věci a hodně dobré ceny, díky za tip
Za málo, a je to kvalitní, já už všechno používám pro třetí dítko a pořád je to jako nové.
Fakt? No tak to je super, já už jsem dneska tak nějak smířená s tím, že nic nevydrží, takže to jsi mě potěšila
Holky a mají nějaký věrnostní program, díky kterým máte třeba slevy? Nevíte?
Ano, mrkněte na jejich stránky a záložku feedo.club, najdete tam veškeré informace. Taky u nich ve věrnostním programu jsem a mám slevy na zboží, což je super. Taky mají velký výběr všeho a musím pochválit celkový servis a komunikaci.
Holky, sháním pro syna zrovna jídelní židličku a sleva by bodla :) Nevíte, mají slevy i na jídelní židličky?
Já mám od nich tuto jídelní židličku od značky Chicco a zrovna ji mají ve slevě, tady máte odkaz www.feedo.cz/chicco-zidlicka-jidelni-polly-magic-relax-blue-passion Navíc k židličce teď dávají i dárek - dětskou výživu Gerber.
Holky, já doporučím Joolz AER+, dlouho jsem vybírala a tento je opravdu nejlepší www.crystalbaby.cz/aer-kocarek-space-black_n Kočárek váží jen 6 kilo, pohodlně jej složíte jednou rukou a přitom je pohodlný pro dítko.
Kde mají pěkné dečky do kočárku ? :)
My ji máme z tamaiti. Zamlouval se mi jak vzor, tak i materiál :)
Nemáš od nich pro děti i oblečení ? Chtěla bych dceři objednat nějaká bodyčka a zajímalo by mě jestli velikostně sedí ? :)
Velikosti odpovídají tak jako všude jinde :) Minulý týden jsem malé objednala tady ty kouzelné šatičky https://www.tamaiti.cz/divci-saty-s-kratkym-rukavem-myska-a-vcelka-frugi/ a opět musím vychválit ten materiál a celkově zpracování.
Ahoj, no takto… :) Já měla původní Noordi Fjordi, je pravda, že ty materiály nic moc, i tak jsem si za ním stála, protože je hrozně praktický. Kamarádka si koupila ten nový model a je už propracovanější, má lepší materiály a jinou konstrukci. Koukám, že ty máš předvybraný už ten 2022, to je ta 4. generace. Tam bych do toho šla :)
Díky moc. Jsem ráda hlavně za osvětlení těch problémů, protože kočárek se mi líbí moc, ale docela jsem se bála skrze ty negativní recenze :)
Asi myslíte původní model, tam prý bylo dost reklamací, ale model 2022 je vymakaný, nepromokavé materiály, pevná konstrukce, má jiná kolečka. Já jsem spokojena.
Ahoj holky, máte prosím některá zkušenosti s tímto kočárkem https://www.malvik.cz/Noordi-Fjordi-2v1-Chocolade-2022? Jak jste s ním spokojeny? Hlavně, co se týká kvality? Díky moc.
Já měla původní Noordi Fjordi, je pravda, že ty materiály nic moc, i tak jsem si za ním stála, protože je hrozně praktický. Kamarádka si koupila ten nový model a je už propracovanější, má lepší materiály a jinou konstrukci.
Za mě Noordi Fjordi úplně bez problémů, nová generace není vůbec poruchová. Kočár se dobře skládá, je praktický a lehký.
Levné? To ale není zrovna dobrá recenze, ne? My se teda řídíme spíše kvalitou. Za nás je skvělý kočárek Noordi Fjordi 2022. Má pořádnou konstrukci a můžu s ním kamkoli. Nejsem nijak omezená terénem. Dívala bych se taky po kvalitních kolech. Koukněte sem: https://www.malvik.cz/Noordi-Fjordi-2v1-Chocolade-2022 .
Píšeš o kvalitě a zrovna Noordi Fjordi nemá tu nejlepší recenzi na netu. Jaký je rozdíl mezi třetí a čtvrtou generací tady těch kočárků? To se kvalita tak výrazně zvedla?
Také bych řekla, že levný kočárek nemusí být zrovna ten nejlepší. My máme také Noordi Fjordi 2022 a jsme spokojeni, na rozdíl od jiných rodin, které sázely spíše na cenu než na kvalitu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.