Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím všechny, holky nemáte tip, kde nakoupit vše potřebné do porodnice? Jsou třeba nějaké už předchystané balíčky?
Já jsem to sháněla teda na internetu na doporučení kamarádky, našla jsem tam stránku kde měli vše od sady do porodnice až po výbavu pro malého, kosmetiku, chůvičky...takže mě to dost usnadnilo práci.
Brali jste si s sebou do porodnice nějaké vitamíny?
Brala jsem si s sebou do porodnice Ogestan, který jsem teda užívala i před otěhotněním
Ten je super, taky jsem ho v porodnici měla https://sambaby.com/bella-happy-startovaci-set-maxi-vc-kalhotek-do-porodnice-vel-m-l
Ahoj, ten balíček od Bella Happy, který doporučuje Havlikovka je super - taky jsem ho měla v porodnici a plenky od nich kupuju dál.
Mrkněte na porodnický balíček od Bella Happy - je super a je v něm jen to nejdůležitější pro miminko a maminku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.