Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli znáte eshop e-kondomy.cz a jestli jste tam už nakupovali, a jestli ano jak jste byli s nákupem spokojení ? :-))
No mně se tam povedlo vybrat příteli dárek na Vánoce, koupila jsem mu masturbátor, tak mě docela zajímá, jaká bude jeho reakce až si to rozbalí https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/masturbatory/vibracni-masturbatory/pipedream-extreme-elite-vibrating-pussy-stroker-flesh
Na e-kondomy.cz s přítelem objednáváme docela často, mají všechno na co si vzpomenete. Teď jsme si koupili adventní kalendář a to je fakt bomba :-))
Já jsem si odtud kupovala vibrátor :-)
super, a jsi spokojená s nákupem u nich??? :-) právě přemýšlím nad nějakým, ale nevím jaký si vybrat,, je tam toho tolik....
JJ moc:-) joo s výběrem ti nepomůžu to musíš sama:-D ber první který tě zaujme:-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.