Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, snažíme se s manželem o miminko a vnejbližší době si chci zkusit udělat těhotenský test. Dle info od kamarádky si chci koupit těhotenský test Predictor Early...je prý extrémně citlivý a měl by těhotenství ukázat již 4 dny před očekávanou menstruací. Kdo ho vyzkoušel?
Ahoj, no já těhotenský test nepotřebovala. Bylo mi od začátku tak špatně, že to byla jjistota sama o sobě. A když jsem šla k doktorce, rovnou mi předepsala Xonveu.
Ahoj jak testy otcovství, dělali jste?
Jani a jak se odebírají vzorky?
Plánujeme s manželem miminko, myslíte, že je dobré už v tomto období brát nějaké vitamíny?
Sabko já jsem už v období plánování brala vitamíny a beru je doteď, už mám i po porodu, ale jsou vhodné brát je i v průběhu kojení :-)
berete v sobě snažení se o mimi nějaké vitaminy?
ano, Femibion. Když ho ereš, tak nic jiného už nepotřebuješ
Super test, nejpřesnější co může být! Pohodlné použití.
no stoji za uvahu ..posledna veta je podla man rozhodujuca, inaduiivdlny pristup kazdeho z nas bude kompasom ktory urci v akej relite sa ocitneme, ci to bude realita nasilna alebo laskava ..
Jednoznačný výsledek, velmi spolehlivý test, jak ukáže //, je to tutovka. Určí těhotenství již 4 dny před očekávanou menstruací. Rychlý a za dostupnou cenu.
Ahoj, my se snažili něco málo přes rok. Nakonec jsme se objednali do Repromedy a nechali si vyšetřit plodnost. A díky vyšetření se odhalila příčina našeho neúspěchu, která byla na straně partnera, protože má nějakou genetickou abnormaitu spermií.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.