Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakou kosmetiku máte vyzkoušenou na mastnou pleť? :)
Tak jsem zkusila tu kosmetiku Iuvenio a jsem z ní nadšená, úplně se mi pleť srovnala, přestala se mi tolik mastit, zmizely mi černé tečky a celkově se mi zpevnila :)
Mě dříve trápila hodně mastná pleť, ale pak jsem zkusila tuto pleťovku, je boží! https://www.notino.cz/bioderma/sebium-pletova-voda-pro-navraceni-rovnovahy-smisene-a-mastne-pleti/
Mně se na mastnou pleť dost osvědčila kosmetika od Iuvenia. Mám jak čistící emulzi, tak i essenci a noční krém Moon :)
Perfektní, musím na to mrknout ať vyberu to co mi bude vyhovovat. Nevysušuje tady ta kosmetika?
Nevysušuje .. mají produkty pro jakýkoliv tip pleti. Stačí kouknout a vybrat si. Nechám ti tady odkaz www.iuvenio.com popřípadě mají i vzorečky na vyzkoušení kdyby si nevěděla do čeho jít ;)
Taky ji používám a konečně se mi dala pleť dokupy, už se mi tak nemastí a zmizely mi všechny nedokonalosti :)
zkuste poptat biologique recherche, ti vám budou schopný najít to vhodný pro vaší pleť
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.