Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?
Jsem spokojená s clipy od vlasy-levne. Mají materiál z pravých lidských vlasů.
Jde tam o to, že jsou ty pásy lehoučké, takže ti nezatíží tvoje vlasy a taky nasazování probíhá za studena, takže ani během nasazování nedojde k narušení tvých vlasů
To je potřeba najít prodloužení respektive tip spojů, který ti vlasy nezničí. Já mám vlasy od značky hairtalk a vybrala jsem si je právě kvůli tomu, že ti vlastní vlasy nezničí.
Aha a jaký je v nich rozdíl oproti jiným značkám ?
Taky bych si chtěla nechat prodloužit vlasy, ale mám hrozný strach, že mi to odrovná ty moje :(
na ofinu? Jak se to dává na ofinu? Jsou i takhle malé clipy, pásky?
Prodlužujete si vlasy jenom na délku, nebo třeba i ofinu, všimla jsem si že nabízí i culíky.
Zkoušela jsem jenom klasické clipy v podobě vlasových pramenů .
a ty clipy dáváš po celé hlavě, nebo jak si je dáváš a kam přesně?
K prodloužení vlasů mám v oblibě clipy. Jsou super.
A jakou metodou jste si je nechala prodloužit?
Děkuju moc ! Vlasy už mám doma a s paní jsme vybrali odstín naprosto stejný v jakém mám svoje takže naprostá spokojenost !
A jezdíte si vlasy nechat prodloužit přímo do Brna, dívala jsem se že mají v kontaktech i přímo kontakt na paní, která jim vlasy prodloužuje. Máte zkušenost s její prací ?
Když jsem si objednávala clipy, tak ty mi nasazovala sestra. Asi po čtyřech měsících jsem se rozhodla si koupit vlasy lepší .. evropské .. a nechat si je dát "nastálo" metodou tape in a super. Tím, že mám husté vlasy, tak mi kadeřnice doporučila si objednat větší počet pramenů, aby prodloužení vypadalo přirozeně a taky se povedlo. Byla jsem u paní v Řečkovicích a je fakt moc šikovná. Doporučuju kde můžu eshop clip-vlasy-levně a kadeřnici z Řečkovic.
Paráda ... já jsem spíš přemýšlela nad keratinem, ale podívám se jak vypadá ta tape in metoda, protože mi to popravdě nic moc neříká.
Nemáte zkušenost i s umělými culíky či ofinou ? Nevypadá to moc uměle ? Popřípadě kde je nejlepší takový doplněk zakoupit ?
Uměle to nevypadá, pokud se ti povede koupit stejný odstín vlasů, jako máš ty sama popřípadě je potřeba ofinu nebo culík nabarvit. Jinak kvalitní vlasy mají na clip-vlasy-levne.cz
Ty brďo a jak se ti to takhle odhadovalo podle těch fotek ? :/ Já mám strach že to netrefím :/
Napsala jsem jim na eshopu maila a paní byla hrozně ochotná a pomáhala mi odstín vybrat, stačí poslat fotku vlasů, aby věděla jaký máš odstín vlasů :)
Fakt ? :O No tak to koukám teda, většinou skoro nikde nereagují a když už ano, tak jsou nepříjemní. Mohla bych se zeptat odkud vlasy máš a o nějaký kontakt, protože taky budu určitě potřebovat pomoct s výběrem.
Nechám ti tu odkaz a stačí se obrátit na ten mail :) www.clip-vlasy-levne.cz/content/2-kontakt-clip-vlasy-levne-cz
Ahoj, já bych ráda dostala doporučení, kde koupit kvalitní vlasy na prodloužení. Děkuji předem *1*
Zdravím. Vlasy na prodloužení nebo Clip in z pravých lidských vlasů doporučuji eshop Clip in vlasy eu
anastazio děkuji moc! To je teda toto, jo?http://www.clip-in-vlasy.eu/?
Ano ano, to je přesně ono. Tak snad se ti bude hodit a něco taky vybereš.
Hodilo, vlásky jsem vybrala a mám je objednané :) Tak snad s nimi budu spokojená.
*3*Tak to jsem ráda.Určitě budeš spokojená, však pak napiš :-) *3*
Tak vlásky už mám doma nějaký ten den, vypadají božsky! :) Díky za doporučení, zítra jsem objednaná ke kadeřnici, tak už se nemůžu dočkat!
Klipy jsou fajn ale asi ne na nošení na pořád. Vyplatí se to vůbec si je pořád kupovat, nebo je to na víc použití? Moc o tom nevím, já si je totiž nechávám prodlužovat v salóně yes vip a tam mi přijde že to dělají kvalitně, a vydrží to delší dobu, nemusí si pořád sundávat a nasazovat. Akorát teda musím chodit na posouvání pramenů co 3-4 měsíce.
Zrovna sjem narazila na predvanocni akci na clipecky na clip vlasy levne, takze se mi to i k Vanocum splni :)))
A kde presne? Pred plesovou sezonou bych taky doma nejake rada mela :)))
Take mam doma clipecky, kupovala jsem si je na netu z Brna a jsem s nima moc spokojena, letos je zase oprasim :)
Taky se na vlasky letos chystam, rada bych na plesovou sezonu mela páááčo :)))
I když mě boom prodlužování vlasů tak nějak minul, jsem teď ve fázi dorůstání z krátkých vlasů, a upřímně si s myšlenkou prodloužení pohrávám. Zajímalo by mě, jak to je s péčí o vlasy a tepelnou úpravou (fén, žehlička, napařovací žehlička)?:-O
prosím o radu, kde na internetu sehnat vlasy k prodloužení?
a chceš eshop nebo někde nějakou prodejnu někde? :)
z evropských vlasů se prodávají tady: http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/ :-)
Tady si kupovala kamarádka vlasy, a když jsem viděla, jak krásně vypadají a jak je s nima spokojená, tak jsem si je tam taky musela vzít. :D A taky jsem spokojená. A ty odstíny jsou pěkné.
Mě se líbí jejich ofiny, jednu jsem si pořídila, protože dlouho jsem ji chtěla, ale pak jsem se bála, že mi bude dlouho dorůstat. A toto je fajn řešení. Vypadá přirozeně.
A jak to mají s výběrem pro zrzky? Najdou se odstíny i pro ně?
Ano, najdou, mají různé měděné, jak clip in vlásky, tak ofiny, jsou to barvy do měděné. Pěkné. Jukni
Já jsem z Brna, ale jezdím na prodloužení do Prahy :) Nedám dopustit na Simplyhair a vždycky si udělám hezký den. V Brně jsem nikoho tak dobrého nenašla
Ahoj:) tak já pochybuju že si obešla všechny salony v Brně,já jsem z Brna a chodím do hotstyle na prodloužení http://www.hotstyle.cz/ a tam je to perfektní:)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.