Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?
Máte nějaké speciální kartáče na prodloužení vlasy ?
Můžu doporučit, vlasy-k-prodlouzeni vám na pobočce profesionálně poradí.
Taky si zajdu přímo k nim na pobočku, určitě mi tam poradí.
já mám vlasy na prodlužko taky z Brna, z clipinhair, mají taky i kamennou prodejnu
Já si nedávno prodlužovala vlasy pomocí clipů. Jsem spokojená.
Od koho ty clipy prosím byly?
Koupila jsem je u vlasy-k-prodlouzeni. Mají pobočku v Brně.
Prodloužené vlasy se mi moc líbí. Já se pořádnemůžu rozhodnout.
Moje kadeřnice u nich materiál k prodloužení vlasů nakupuje.
Mají taky pobočku v Brně, byla jsem přímo tam. Pomůžou a profesionálně poradí.
já sem si je teda zvládla dát sama, jako ze začátku to trvalo dýl, ale pak už sem si na to našla grif a pohoda
Mám šikovnou kamarádku, ta mi s nasazením clipů pomohla. Pak mi je i hezky upravila.
A nasazovala jste si Jolano clipy sama nebo vám někdo pomáhal?
já jsem tu ofinu zkusila...nejlepší je, že to má pořád stejný tvar a ani blbou délku, když to dorůstá :D
Prodloužení vlasů se mě moc líbí, kamarádka mě doporučila clipy od vlasy-k-prodlouzeni.
já sem se dívala, že existují i ofiny samostatně, to jste některá nevyzkoušela? celkem mě to láká
taky jsem je objednávala z internetu ale zase od hotstyle a taky byly dobrý
já jsem si objednala vlasy z Brna z clipinhair a líbí se mi, kvalita super a cena dobrá, nasazení jednoduché, tak můžu doporučit
Mají pobočku v Brně, tam si taky zajdu. Taky si chci nechat vlasy prodloužit.
Já objevila na jejich stránkách, že prodlužují u nich na pobočce. Toho využiju.
Nechala jsem si vlasy prodloužit u své kadeřnice.
Nasazovala jste si je sama?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.