Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte nějaký osvědčený a šetrný způsob bělení zubů doma. Předem díky za všechny rady :-)
Koukněte na notino.cz tam mají obrovský výběr, já mám od nich bělící pastu swissdent a ta bělí perfektně ;)
No tak ty pásky jsou top! Už po prvním použití jsem viděla že mám zuby bělejší což jsem fakt nečekala, dala jsem si je tři dny po sobě a v kombinaci s těma pastama už dál ani bělit nebudu a schovám si na později protože mám už tak zuby krásně bílý :)
To zní super a ty pasty toothy používáš každý den nebo taky jenom nárazově?
Ty používám pořád, jsou fakt účinný a navíc mají moc dobrou chuť :)
Díky za odpověď už jsem si je objednala i s těma páskama tak se těším až mi to přijde.
Tak dej vědět až to vyzkoušíš jak ti to vyhovuje :)
Já jsem teda taky moc spokojená s toothy, krásné bělí a zároveň nepoškozuje sklovinu
A máte od nich někdo ty bělící pasty? Podle složení mě to hodně zaujalo tak si říkám, že bych je zkusila jestli to stojí za to..
Já od nich měla tu bělící sadu a používám pravidelně jejich pasty takže si tak krásně udržuju zuby bílý
Díky za odpověď, už jsem si objednala ty pásky a pasty tak se těším až si konečně vybělím zoubky :))
Tak dej prosím vědět jak ty pásky účinkují, říkala jsem si že bych je taky zkusila protože to podle popisu vypadá hodně slibně :-)
Jojo určitě dám vědět, sama jsem na to opravdu zvědavá jak to bude účinkovat :))
Líbí se mi že to neobsahuje peroxid s tím mám špatnou zkušenost takže tohle vyzkouším.
Tady mají veškeré bělící přípravky bez peroxidu :) doporučuju ty bělící pásky. Ty používám pravidelně a zuby mám krásně bílé https://www.krasnyusmev.cz/kategorie/system-beleni-zubu-white-pearl
Takže tady po těch bych neměla mít citlivé zuby, když jsou bez peroxidu, že?
Přesně tak, tady po těch bělících produktech ne.
Já jsem si teda ze stránky Krásný úsměv koupila ten stomatologický bělící gel a ten je ještě lepší jak ty pásky. :) Dostane se všude. :) Pásky beru ale s sebou, když jezdíme na dovču třeba.
Doporučuju https://www.toothy.cz/ je šetrný ke sklovině a dásním, a mně ta sada krásně zuby vybělila. Mají teď i takový bělící pásky ;)
To vypadá suprově, děkuju za tip :-)
Za málo ;)
Líbí se mi to složení takže to jdu zkusit :-)
Já používám pastu whitening a přijde mi že jako je to lepší, ale taky nechci přímo ty zářivě bílý, to se mi ani nelíbí
Taky bych ocenila radu, zkoušela jsem různý triky ale bez úspěchu a do bělení peroxidem u zubaře se mi nechce, na tom byla kamarádka a prý jí z toho dost bolely zuby.
No na peroxid pozor, ten ničí zuby a ty jsou potom citlivé. To mám bohužel taky za sebou a jsem na sebe akorát naštvaná, že jsem si nechala bělit u zubaře, protože rozdíl nulový. Přitom sada pár stovek mi zuby vybělila minimálně o 4 odstíny ..
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.