Diskuse na téma Proměna

Zdravím všechny čtenářky ;-) Zajímá mě, jestli máte zkušenost s celkovou proměnou vzhledu. Změna účesu, líčení, oblečení. Děkuji za všechny odpovědi *1*

Vendy 05.11.2022

Já si super ofinu pořídila u www.vlasy-levne. cz. Je z pravých lidských vlasů.

Dáša 12.11.2022

Dívala jsem se na jejich stránky, nabízí hodně metod k prodloužení. Mě se líbí clipy.

Linda 19.11.2022

Vlasy-levne mají pobočku v Brně, byla jsem se tam podívat. Nabídli mi, že si můžu nechat vlasy prodloužit přímo u nich.

Jandka 23.11.2022

Na jejich pobočku zajdu, ráda bych se na prodloužení vlasů domluvila přímo tam.

Lada 25.11.2022

Neznám je, ale líbí se mi že mají materiál z pravých lidských vlasů.

Leňule 13.07.2024

Ahoj holky, mohly byste se mi prosím některá rozepsat s osobní zkušeností s clip in vlasy? Uvažuji, že si je pořídím, ale přece jen je to finančně náročnější, tak nechci udělat chybu a snažím se sehnat co nejvíc informací. Kde nakupujete, jak vybrat, jak jste celkově spokojené? Prostě, co vás napadne, co bych měla vědět a co by mi pomohlo při nákupu. Budu ráda za všechny tipy a rady.

Karin Leňule 15.07.2024

Ahojky, já ti za sebe můžu doporučit clip iny od clipinhair. Investuj do pravých lidských vlasů - dneska už je to standard, že se clip iny dělají z pravých vlasů, ale i tak na to dej pozor, opravdu se to vyplatí. Vlasy pak totiž můžeš upravovat jako svoje, takže si můžeš udělat třeba vlny, pak vlasy zase vyžehlit a pokaždé si vytvořit nějaký jiný účes. Takže když koupíš rovné clip iny, tak to neznamená, že se s tím nedá pracovat. Oříšek může být vybrat správný odstín, ale v clipinhair nabízí i online poradenství, kde ti podle fotky doporučí, jaký odstín máš vybrat. A kdyby ses náhodou netrefila, tak vlasy vrátíš a objednáš jiné, takže žádný problém. Důležité je vybírat odstín podle barvy vlasů, kterou máš přímo u hlavy, protože clip iny se nasazují v těchto místech, tak abys neměla u té hlavy nějaký barevný rozdíl, to by nebylo pěkný. Pokud ale máš možnost jít přímo do jejich obchodu v Brně, tak zajdi tam a vybereš si přímo na místě. V nasazování to chce získat cvik, ale není to nic, co by nezvládl každý, já už mám takovou praxi, že mám nasazeno za 5 minut :-) Mají na to online návody, takže tam se dozvíš, jak na to. Jsem s tímhle domácím prodlužováním vlasů dost spokojená. Ráda střídám různé účesy, experimentuju a zkouším nové věci. Teď si brousím zuby na clip in culík nebo cop. Vypadá to luxusně, tak se těším, že budu mít další variantu toho, co s vlasy provést.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:42
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat