Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím všechny čtenářky ;-) Zajímá mě, jestli máte zkušenost s celkovou proměnou vzhledu. Změna účesu, líčení, oblečení. Děkuji za všechny odpovědi *1*
Ahoj holky, mohly byste se mi prosím některá rozepsat s osobní zkušeností s clip in vlasy? Uvažuji, že si je pořídím, ale přece jen je to finančně náročnější, tak nechci udělat chybu a snažím se sehnat co nejvíc informací. Kde nakupujete, jak vybrat, jak jste celkově spokojené? Prostě, co vás napadne, co bych měla vědět a co by mi pomohlo při nákupu. Budu ráda za všechny tipy a rady.
Ahojky, já ti za sebe můžu doporučit clip iny od clipinhair. Investuj do pravých lidských vlasů - dneska už je to standard, že se clip iny dělají z pravých vlasů, ale i tak na to dej pozor, opravdu se to vyplatí. Vlasy pak totiž můžeš upravovat jako svoje, takže si můžeš udělat třeba vlny, pak vlasy zase vyžehlit a pokaždé si vytvořit nějaký jiný účes. Takže když koupíš rovné clip iny, tak to neznamená, že se s tím nedá pracovat. Oříšek může být vybrat správný odstín, ale v clipinhair nabízí i online poradenství, kde ti podle fotky doporučí, jaký odstín máš vybrat. A kdyby ses náhodou netrefila, tak vlasy vrátíš a objednáš jiné, takže žádný problém. Důležité je vybírat odstín podle barvy vlasů, kterou máš přímo u hlavy, protože clip iny se nasazují v těchto místech, tak abys neměla u té hlavy nějaký barevný rozdíl, to by nebylo pěkný. Pokud ale máš možnost jít přímo do jejich obchodu v Brně, tak zajdi tam a vybereš si přímo na místě. V nasazování to chce získat cvik, ale není to nic, co by nezvládl každý, já už mám takovou praxi, že mám nasazeno za 5 minut :-) Mají na to online návody, takže tam se dozvíš, jak na to. Jsem s tímhle domácím prodlužováním vlasů dost spokojená. Ráda střídám různé účesy, experimentuju a zkouším nové věci. Teď si brousím zuby na clip in culík nebo cop. Vypadá to luxusně, tak se těším, že budu mít další variantu toho, co s vlasy provést.
Neznám je, ale líbí se mi že mají materiál z pravých lidských vlasů.
Na jejich pobočku zajdu, ráda bych se na prodloužení vlasů domluvila přímo tam.
Vlasy-levne mají pobočku v Brně, byla jsem se tam podívat. Nabídli mi, že si můžu nechat vlasy prodloužit přímo u nich.
Dívala jsem se na jejich stránky, nabízí hodně metod k prodloužení. Mě se líbí clipy.
Já si super ofinu pořídila u www.vlasy-levne. cz. Je z pravých lidských vlasů.
ofina je super, hlavně drží tvar a nedorůstá :D takže vypadá pořád stejně, za mě topovka :D
hele holky mám dotaz, ohledně proměny, když jsem se dívala na ty weby na vlasy na prodloužení, tak sem si všimla, že tam mají přímo i samotný ofiny, nemáte některá zkušenost? třeba i fotku? chtěla bych vidět, jak to vypadá
Simi mrkni se na www.hotstyle.cz tam jsem viděla že mají dobrou cenu ;-) v porovnání s ostatníma kvalita a cena jsou fakt na špičce ..teda aspoň podle mě určitě
a kde se ty clip in dají sehnat za dobrý peníze?
co se týká vlasů, tak já jsem to vyřešila vlasy clip in, a jsem spokojená, dobrá investice na to, abych byla spokojená se svými vlasy
až na vlasy jsem se svým vzhledem celkem spokojená. Jenže i s tím se dá v dnešní době nějak pracovat. Měnit dálky, střihym barvy je záležitost na par hodim
Už delší dobu zvažuju proměnu svého zevnějšku, ráda bych plastiku prsou, přesněji řečeno zvětšení protože ty moje se podobají pomalu lentilkám. Bydlím kousek za Brnem tak ideálně někoho z Brna, můžete mi někoho dporučit? Případně jaké máte zkušenosti s Mudr.Justanem měl by to být plastik z Brna
Já jsem puvodne tky chtěla jít na plastiku, ale zkusila jsem prvne tabletky...a dobre jsem udelala. Takze ze své zkusenosti doporucuji tabletky superprsa + stíhlá linie... o císlo se mi prsa zvetsila a to beru teprve mesíc ;-)
Co je v Praze to se pocita, takze ze vubec vahate o tom kurzu :))
Ano to je, je to dobry kurz, odchazi z nej hodne profiku co se tim pak i zivi
Tak to s timhle kurzem je uz spise profik ne?
Kdyz vi clovek jak nato, tak dokaze s tim druhym udelat zazraky jako se mnou kamaradka, ma super kurz make-up institute Prague a dela s zenskyma divi
Ženy komu se poradilo se zbavit vrasek a jak?
Ahoj děvčata, zkoušely ste některá profesionální vyzážistický kurz? Podle čeho ste si vybírali?
Rozhodně vybírej podle referencí. A taky účasti na různých akcí, třeba módní přehlídky a podobně. Dobré kurzy dělají třeba v Praze
Ahojky, mám taky zájem? Kde v Praze? a která agentura? Povíš o to víc?
v Praze makup institut, sídlí na Korunní, já sem sama tam absolvovala několík kurzů
A jaká je na tom makeup institutu atmosféra na kurzech? máš nějaké oblíbené lektory?
Ahoj je to tam príma, asi žádného nejoblíbenějšího nemám, protože jsou všichni OK. V podstatě je tam rodinná atmosféra, tykáme si, kamaráský kolektiv.
Holky a jaké tak jsou ceny těch kurzů?
koukni na jejich stránky na http://www.makeupinstitute.cz/prihlaska/
U nás v Brně dělá jedna paní kurzy líčení za 4 tis a trvají jeden den. byla jsem tam a byly to vyhozené peníze, přiště radši vyzkouším ten makeup institu jak o něm píšete.
Já osobně bych na takové kurzy ani nešla, lepší je zaplatit jednou za kvalitu než 4x za brak
No to máš samozřejmně pravdu ale já jsem v té době byla ještě nezkušená. Teď už jedině make up institut
Ten makeup onstitu mě taky dost zajímá, koukám po něm už delší dobu.
Ahoj osobně ano. Po rozchodu s přítelem se kterým sem byla 11 ket to prostě chtělo změnu. Nejdřív jsem změnila vzhled a pak celý svůj život. Nakonec mě to tak inspirovalo, že jsem sama vyzážistkou *15*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.