Diskuse na téma Energie bezDodavatele zkušenosti

28. 04. 2022 Teryss Peníze a právo

Doma teďka celkem intenzivně řešíme co za dodavatele od kterýho bychom mohli energie jednak brát a taky jim z panelů energie posílat. Čekala jsem, že nám v tom pomůže nějaká kalkulačka na internetu, že už to dneska bude tak daleko a snadný, ale nic co by nám pomohlo. Takže jsme si hledali podle svýho a dopracovali se k pár firmám, co tuhle kombinací nabízí. Zaujala nás z toho firma bezDodavatele, která má jednak spravovat ty dodávky tak i výkupy. Je to jedna z variant na kterou bychom se rádi zeptali, jestli s nimi někdo máte zkušenosti, případně jestli máte někoho koho nám navrhnout a stojí to u nich za zváženou. díky T.

Katka 23.01.2025

S bezDodavatele jsme začali právě kvůli tomu, že nás zajímala možnost spotových cen. Mě ale nejvíc překvapilo, jak jednoduchý a transparentní to je. Přesně vidíme, kolik platíme za elektřinu každý den, a můžeme tomu přizpůsobit spotřebu. Například teď peru nebo nabíjíme auto hlavně v době, kdy jsou ceny nejnižší. Díky tomu jsme výrazně snížili náklady na energie.

Dankaostadal 26.01.2025

Když jsem řešila, od koho se nám nejvíce vyplatí odebírat elektřinu, tak jsem při tom narazila na společnost electree .cz , díky které vlastně odebíráme elektřinu za aktuální ceny na burze, tedy za spotové ceny. Přechod k nim byl velmi jednoduchý a teď od nich navíc dostávám i každý měsíc vyúčtování, takže vím jak na tom jsme.

Dankaostadal 26.01.2025

Když jsem řešila, od koho se nám nejvíce vyplatí odebírat elektřinu, tak jsem při tom narazila na společnost electree .cz , díky které vlastně odebíráme elektřinu za aktuální ceny na burze, tedy za spotové ceny. Přechod k nim byl velmi jednoduchý a teď od nich navíc dostávám i každý měsíc vyúčtování, takže vím jak na tom jsme.

Alice Vařáková 06.02.2025

Danko, spot je dneska jedna z nejvýhodnějších možností a taky už bychom to neřešili jinak. Zima se dá překlenout a v létě nás obsáhne sluníčko. Manžel se s energiemi naučil pracovat a od bezdodavatele to máme aspoň každý měsíc vyfakturované a víme jak se nám s nimi daří.

Danka 12.02.2025

Zvládnul by jste mi někdo prosím poradit ohledně výhodného dodavatele elektřiny? U koho se z vaší zkušenosti nejvíce vyplatí odebírat elektřinu?

Danka 12.02.2025

Zvládnul by jste mi někdo prosím poradit ohledně výhodného dodavatele elektřiny? U koho se z vaší zkušenosti nejvíce vyplatí odebírat elektřinu?

Mirka Danka 27.02.2025

Taky jsme si na výběru dávali hodně záležet a nechtěli jsme vzít hnedka první nabídku, co se k nám dostane. Ale přístupem se nám při debatě o ceně zalíbili v bezDodavatele, kdy i spotově máme nyní měsíčně přehled, jak se nám daří, takže jsme fakt spokojení s volbou i tím, že jde s nimi vše online a nevázne to.

Veronika 26.03.2025

BezDodavatele jsme si vybrali hlavně kvůli podpoře obnovitelných zdrojů a férovému přístupu. Máme u nich jak odběr, tak výkup z fotovoltaiky za spotové ceny, což nám dává svobodu a lepší kontrolu nad náklady. Oceňujeme i to, že umí snížit poplatky za výkup, což jiné firmy často nenabízí.

Veronka 04.04.2025

Víte co vám řeknu? Já jsem opravdu dlouho hledala ideálního dodavatele elektřiny, který se nám nejvíc vyplatí. Povedlo se mi nakonec vybrat dodavatele electree .cz , který nám dodává elektřinu za spotové ceny, takže za ty nejlepší na trhu. Super je i to, že máme každý měsíc podrobné vyúčtování, což se nám opravdu hodně vyplácí.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

518 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 4.4.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat