Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kde rádi nakupujete oblečení? Sdílejte shopy :)
Já mám ráda spíš nákupy přes internet, s malou nemám zatím moc čas lítat po obchodech, takže si večer v klidu sednu k mobilu nebo noťasu a v mezičase třeba ještě uklízím. A takové klasické jako je Zoot, About You, Astratex na prádlo třeba, ale co mě teda hodně baví je, že můj má od zaměstnavatele kartičku od Sphere a díky ní mám vždycky slevu na eshopech i teda v kamenných prodejnách. Takže ušetřím. :)
Cooo? To vůbec neznám. My máme maximálně multisportkartu a stravenky. Co to je za kartu? A to teda je jen od zaměstnavatele a je to i na jiný věci než jen oblečení?
Ano převážně ano, já jsem to právě taky vůbec neznala, ale je to super. Je to na všechno možný ne jen oblečení, ale taky i jídlo, dovolené, auto, vybavení do domu, věci pro děti i zvířata a spoustu dalšího. Teď mají nějakou akci že si to můžeš taky pořídit tu kartičku tady https://www.sphere.cz/prodej-karet-b2c/. Za mě super pro takové ty shopaholičky, ale i pro nas maminy, co nakupujeme pořád něco a potřebujem ušetřit.
Super moc děkuji, koukala jsem na to a ukazovala jsem to doma chlapovi a objednám to na ten rok, protože přesně jak říkáš, každá koruna se hodí a my jedem i hodně zdravé věci, plus máme zvířata, koukala jsme na ty obchody a jsou tam všichni kde objednávám nebo nakupuju :D Takže mám úplně radost, že ušetřím.
Kdo jste z Prahy tak podle mě se nejlíp vybírá v galerii Harfa ve Vysočanech, je to tam příjemný a mají dobrý průřez různých obchodů :-)
Tam to znám, chodím tam docela často a vždycky si to tam užiju :)
Taky to tam mám ráda, mám teď i tu jejich aplikaci a už jsem tam měla od nich moc hezký slevy :-)
Sháním oblečení pro děti, tento tip opravdu vítám. Mají velký výběr.
Objednala jsem z www.zoot.cz boty a dosla spatna velikost, poslala jsem tedy zpet a jako omluvu dostala slevovy kod NESEDIVAMTO na 20% do konce cervna, coz je podle me bomba.. Zkousela jsem a jde to pouzit i vickrat, takze sharuju, at si udelame radost vsechny.
Genesis-eshop se mi moc líbí, taky ráda nakupuji na netu. Jsem spokojená, že i když mi oblečení nevyhovuje tak ho v pohodě můžu bezplatně do 14 dnů vyměnit.
Taky ho mám oblíbený. Můžete ho taky sdílet s přáteli. Každý registrovaný uživatel za sdílení může získat až 200 kreditů pro své nákupy, což je pak 20 Kč. Využívám to.
Co se týká nákupu oblečení pro celou rodinu jsem spokojená s www.genesis-eshop.cz
Celkem jsem si oblíbila Zalando lounge, ale není špatný i aboutyou, vyhovuje mi jak to mají s tím vracením zboží.
Já moc ráda nakupuju na https://www.zoot.cz/ :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.