Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Hodně mi teď začaly padat vlasy po porodu, jak jste to řešili? Poradíte něco? Děkuju moc za odpovědi
Přemýšlím nad vitamíny. Zaujalo mě složení o vitamínů od Denatura. Nemáte s nimi někdo zkušenost?
Ty brďo tady ta značka má séra na řasy a obočí a ty ohlasy co mají jsou super. Taky jsem na to koukala a vůbec bych se těch vitamínů nebála a jestli ta séra mají takový účinek, tak vitamíny budou mít taky.
Taky mám to jejich sérum na řasy https://www.denatura.cz/serum-na-rasy-denatura/ šla jsem do toho kvůli garanci vrácení peněz, ale vůbec k tomu nedošlo, protože po dvou měsících to bylo na řasách vidět, že jsou tmavší a delší. Nemusím si je ani malovat jak je mám výrazné.
To jsem holky ráda, že jsem narazila zrovna tady na tu značku. Jdu objednávat. Děkuji moc :)
A nějaká kosmetika na to vám nepomohla?
Manželovi hodně pomáhají přípravky od Head and beard. Je to česká firma a ty přípravky jsou fakt skvělý, účinkují řekla bych až zázračně.
Aha koukám na jejich stránky a vypadá to dobře, za jak dlouho mu to pomohlo?
Já už ani nevím, poměrně rychle, vím že jsme byli oba překvapení jak rychle mu vlasy zhoustly.
Díky za odpověď, čtu na to hodně dobrých recenzí takže jsem to už objednala, tak jsem na to zvědavá :)
Není zač, hlavně ať to taky pomůže
Já jsem byla na klinice https://www.clinicalhair.cz/ mají pobočky ve více městech tak třeba najdeš nějakou blízko k tobě. Moc mi tam pomohli, tak zkus ;)
Aha děkuju za radu, jak to tam řešili? A za jak dlouho se ti to zlepšilo?
Nejdříve ti udělají trichologické vyšetření, tak zjistí příčinu a na základě toho nasadí léčivou kúru. U mě to bylo asi tak na 3 měsíce, ale to bude u každýho jiný.
Aha jasně, děkuju moc, zkusím to.
Není zač, tak hlavně ať máš od toho brzo pokoj.
Taky to tak teď mám, zkoušela jsem různý masky a zábaly ale nic…
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.