Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaká kosmetika vám nejvíc vyhovuje? Sdílejte zkušenosti co vám pomohlo s vráskama, děkuju :)
Za sebe doporučuju českou kosmetiku Iuvenio, je hodně účinná a bez parfemace takže je vhodná i na citlivou pleť :-)
Já bych byla vděčná za radu na kosmetiku, která dokáže opravdu viditelně zpevnit pleť. Mám ji už viditelně ochablou a z toho co jsem zatím zkusila mi na to nic nepomohlo, začínám mít pocit, že snad budu muset jít na nějaký estetický zákrok..
Vím přesně o čem mluvíš, protože přesně takhle jsem se před necelým rokem taky cítila. Rozhodně doporučuju živý kolagen od Nezestarni.cz podívej se na to, podle mě je to takový malý zázrak. Zkusila jsem nejdřív živý kolagen Face a tak mi to pleť zpevnilo, že jsem ho hned koupila i v kapslích (Invita skin beauty) a cítím se teď jako o deset let mladší a to myslím, že opravdu ani nepřeháním :) mám pevnou, vyplněnou pleť a mám i pevnější a lesklejší vlasy, přestaly mě bolet klouby..opravdu paráda :-)
Mohla bych se zeptat jakou kosmetiku na zuby používáte? Jakože myslím tím třeba esi máte nějaké extra pasty, používáte třeba i bělící pásky? Já jsem se naučila používat aspoň mezizubní kartáčky s nití moc kámoška zatím nejsem teda. Ale chtěla jsem zkusit něco právě na vylepšenou, abych ty zuby měla trochu bělejší?
Je určitě dobře že používáš mezizubní kartáčky. Pokud seš naučená na tohle, ta nit jako je samozřejmě taky dobrá, hlavně když ten mezizubní nemáš u sebe. Ale někomu se s tím špatně pracuje. Ale už dělají i takové co jsou naplé na dvou koncích, to mě přijde lepší. :) Já používám jednou za čas pásky a každý den teda bělící pastu z Krásného úsměvu. :) A zuby mám podle mě hezké.
Ahaa tak na tu nit jsem ještě nenarazila, to bych zkusila, protože jsem zkoušela zatím jen takovou tu vytahovací a to mě teda vůbec nešlo. :D A ta pasta ty pásky teda nějakou účinnost mají myslíš? Jak dlouho to používáš a jak často třeba ty pásky? To jsou nějaké peroxidové nebo z černého uhlí o dalších možnostech nevím. :D
Pásky tyhle https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k a jsou bez peroxidu ale s Pap bělícím systémem, ten je k zubům šetrnější. Jinak pastu mám bělící také od nich a to tu Gold Black. Ta je za mě teda super, když ji používáš pravidelně. :)
Já jsem si oblíbila nakupování na stránce www.notino.cz, přijde mi, že tam mají vše potřebné
Ahoj, za mě musím teda velice doporučit kosmetiky ze stránky www.topvet.cz, moc jsem si oblíbila krém s hadím sérem, opravdu zázrak pro moji pleť
No já uvažuju, že bych zkusila výplně. Viděla jsem fotky a ten rozdíl je neuvěřitelný.
Podívej se na https://www.iuvenio.com/ je to česká veganská kosmetika, opravdu hodně kvalitní a účinná
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.