Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, jak prosím udržujete své nože ostré? Nemyslím si, že bych doma měla zrovna ty nejlevnější, ale neumím si je sama nabrousit. Existuje na to něco/někdo? Děkuji
Jak nabrousit keramiku? Jde to vůbec?
Tahle služba je super. Narazila jsem na ni náhodou a jsem fakt ráda, protože já nemám žádnou jinou možnost, jak si nechat nože nabrousit. A tohle je profi broušení a navíc je to pohodlný a rychlý.
Ahoj Lindo, jak to teda funguje? Koukala jsem se na jejich web, ale bych ráda za info, protože nevím, zda jsem vše pochopila správně. Díky moc.
Ahoj, s tou službou ostraposta je to fakt pohodlný. Ono jde o to, že si uděláš na webu objednávku. Zvolíš si, jak často chceš nože nechat brousit a už se o nic nestaráš. Oni ti sami posílají obálku, co které nože vložíš a pošleš jim je. Oni je nabrousí a pošlou zpět. Ani ne za týden máš nože zpět doma.
Objednala jsem obálky na vánoce i pro své dvě nejbližší kamarádky. Myslím si, že i jako dárek je to hodně pěkná služba.
Nechala jsem se Vámi inspirovat jako dárek k narozeninám a oslavenec byl moc nadšený.
Super. Taky jsem moc ráda, že mi byla služba doporučena :)
Zkus mrknout na www.ostraposta.cz třeba tě to zaujme.
Děkuju za typ, rozhodla jsem se je vyzkoušet, tak snad nebudu litovat :)
Nebudeš. A dej pak vědět, jak jsi spokojená. :)
Jsem, nože dorazily a všechna čest.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.