Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu? Chtěli bychom si ho pořídit a nemůžeme se rozhodnout jaký. Zaujala mě firma Dionela, nemáte někdo zkušenost? Děkuju
Ahoj pořizoval jste někdo od nich Dios sprchový filtr? Ten mě zajímá, máme děsnou vodu. Na pití používáme konvici.
Ahoj, tento filtr máme doma a je to skvělá věc, pokud máte problém s kvalitou vody. My jsme ho pořídili, protože jsme měli tvrdou vodu, která vysušovala pokožku a na vlasy taky nebyla úplně super :/ Po instalaci je voda mnohem jemnější, pokožka není tak podrážděná a vlasy vypadají mnohem líp :) Jsou jemné a lesklé :) Jinak za mě je instalace jednoduchá, připojí se přímo na sprchu, a hlavně – vydrží dlouho. Určitě doporučuju, investice se vyplatí! :) Navíc dionela zásadně nepoužívá nanouhlíková vlákna, která mohou způsobovat podobné patologické změny jako např. vlákna azbestu :)
Vyřešila jsem to ekonomičtěji a levněji a koupila jsem si od oravy filtrační konvici, kterou si nemůžu vynachválit :)
Tady ta možnost vyjde na kolik peněz?
My od nich máme filtr už několik let a jsme s tím moc spokojení. Jsme jenom dva, takže ho stačí regenerovat jenom jednou za rok a i finančně vychází moc dobře a hlavně ta voda je kvalitou úplně někde jinde než předtím.
A jaký filtr přesně máte?
Máme přímo tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142 ale nechte si poradit od nich, pošlete jim rozbor vody a oni vám poradíte co je pro vás nejlepší :)
Tak děkuju za odpovědi, domluvíme se s nima.
Taky vybírám, tak budu ráda za vaše zkušenosti...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.