Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co jste rodičům dávaly jako poděkování ?
My jsme od Svatbomilky měli oznámení a taky jmenovky a samolepky co jsem dávali k výslužce a udělali nám to moc hezky.
Mně se zase moc líbí to srdíčko jako poděkování rodičům, to jsme hned objednali protože jsme dlouho nemohli nic vybrat a tohle je přesně ono :)
To je fakt moc hezký :-)
Mně se moc líbí ta dřevěná kniha hostů s těma srdíčkama, to je paráda, hledala jsem něco originálního a tohle je krásný :))
Ta Svatbomilka má moc hezký věci, děkuju za inspiraci :)
Za málo, ráda jsem poradila ;)
Ano my jsme toho od nich měli víc včetně svatebního oznámení. Navrhla jsem si jej sama, měla jsem z toho původně strach, ale mají to dobře rozvržené, takže jsem to dala dohromady celkem rychle a výsledek stál za to :)
Je ta objednávka závislá na počtu kusů ?
Nenechávaly jste si od nich dělat i svatební oznámení ?
Tak to je přesně ono :) já mám vybráno a víc se mi to líbí z toho plexi https://www.svatbomilka.cz/pt/48262-podekovani-rodicum-prsteny
Odkud jste měli tiskoviny na svatbu, nejen oznámení ale i všechny cedule, cedulky, alba hostů atd.?
Zkus se podívat na svatbomilka.cz. My jsme od nich rodičům kupovali takové plexi srdíčko s nápisem :) přišlo mi to hezké a vhodné.
To by mě taky zajímalo. Ráda bych jim dala něco, co jim zůstane na památku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.