Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké máte zkušenosti s přírodní kosmetikou ? Je tam nějaký zásadní rozdíl v poměru s těmi, co jsou normálně k dostání v drogérii ?
A doporučíte nějaký doplněk stravy s přírodním složením pro hezkou pleť?
Taky bych nějaký doplněk stravy chtěla zkusit, protože mi přijde, že jenom kosmetika na moji problematickou pleť nestačí..
Já jsem objevila živý kolagen od Nezestarni.cz a jsem z toho úplně nadšená. Koupila jsem si nejdřív živý kolagen na obličej a tak mě to zlepšilo pleť, dokonce mi to moc pomohlo i na spáleninu co jsem měla od kulmy, že jsem si koupila i jejich živý kolagen v kapslích a úplně jsem omládla, nejen v tváři ale přestaly mě i bolet klouby :-)
To zní báječně. Koukám na to a našla jsem opravdu hodně pozitivních recenzí takže jsem si ho rovnou objednala a nemůžu se dočkat až to zkusím, děkuju za radu :)
To je přírodní kosmetika? Teď jsem si o ní četla, to by mohlo být pro vlasy hodně dobrý.
Já jsem si objednala jejich Khadi kosmetiku a jsem moc překvapená, jak jsou po ní vlasy lesklé a vyživené.
Uvidím, že bude moc spokojená. Je tam potřeba dodržet jejich postup a bude to super.
Děkuji moc za doporučení, já ji objednám mamce, má šediny a nechce se barvit chemickou barvou.
Neničí, tady se podívej https://www.khadi.cz/barveni-vlasu-krok-za-krokem jsou tam i fotky, jak vypadají vlasy po této kosmetice a po chemickém barvení.
A neničí vlasy? Jaký je u ní postup?
Tak v tom případě, je pro tebe skvělá. Mají svůj vlastní vymyšlený postup, který je unikátní, aby barva co nejlépe chytla a držela.
Nedostala bych tady doporučení na vlasovou přírodní kosmetiku? :)
Já mohu doporučit vlasovou kosmetiku Khadi, která je super. Mají i přírodní barvy na vlasy.
Mě také zajímá, a hlavně barvy na vlasy. Já si nechci barvit chemií.
Mně moc vyhovuje česká kosmetika https://www.iuvenio.com/
To vypadá dobře, co od nich používáš?
Mám všechno od nich, ty produkty se vzájemně doplňujou a podporujou, takže používám fresh, sérum, krém, peeling… :)
Aha, no mně se to taky moc líbí takže si rovnou objednávám, díky za odpověď :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.