Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte někdo filtr na pitnou vodu od firmy https://www.dionela.cz/? Chci si pořídit filtr k napojení přímo na kohoutek a moc nevyznám v tom jaké filtry jsou kvalitní, tohle mě zaujalo, že jde o českou firmu.
Podle mě je dostačující filtrační konvice ;) vodu vám to přefiltruje a ušetříte tím dost peněz ;)
Hodně jsem si o tom zjišťovala a Dionela má určitě nejlešpí filtry, zásadně se nedoporučuje kupovat filtry vyráběné v Číně apod. a tohle je poctivá česká výroba, získali i švýcarské ocenění takže za nás to byla jasná volba
Máme od nich filtr a jsem moc spokojená. Vodu teď máme vhodnou i pro kojence a cenově to vyšlo hodně dobře.
A jaký filtr máte?
Máme filtr Dionela F2-1DUO, ten má dokonce zlatou medaili ze Švýcarska jako filtr dusičnanů, ale doporučuju si nechat poradit přímo od nich, byli moc ochotní a všechno nám vysvětlili.
Jasně, tak moc díky, obrátíme se na ně.
Za málo, věřím, že budete taky spokojení.
Už jsem na jejich nabídku taky koukala a zaujalo mě to, hlavně proto že jde o českou firmu a že jejich filtry vyhrály v dTestu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.