Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakou kosmetiku byste mi doporučili na citlivou pleť? Co vám vyhovuje?
Co mi na pleť zatím asi nejvíc pomohlo, tak je čistící špachtle. Vůbec jsem netušila, kolik to dokáže udělat takové pravidelné a důkladné čištění pleti.
A neucpává póry?
Mně teda vůbec ne ;)
Fakt? No tak to zkusím, díky za odpověď
Za málo, ráda jsem poradila
A osvědčila se vám i na vrásky?
Právěže na vrásky :)
Díky za odpověď, rovnou objednávám tak jsem na to zvědavá
Není zač, dej vědět jak ti vyhovuje
Iuvenio je opravdu skvělá kosmetika, získala dokonce nějaká ocenění. Používám jí přes rok a jsem moc spokojená, viditelně se mi pleť zlepšila a je jediná, která ani trošku nedráždí moji citlivou pleť. Posílají zdarma vzorečky ;)
Já používám kosmetiku https://www.iuvenio.com/ je to česká kosmetika, využívá inovativní technologie takže se vyživující látky mnohem lépe dostávají do pleti a je to rychle znát. Já ji teď používám dva měsíce a rozhodně u ní zůstanu, není parfemovaná a hodně se mi po ní pleť zlepšila.
Ahaa no to vypadá fakt dobře, rozhodně vyzkouším. Co od nich používáš za produkty?
Používám od nich všechno. Takže mycí gel, fresh, nanovlákenné sérum a krémy. Všechny jejich produkty se vzájemně doplňují a podporují jejich účinnost takže je nejlepší je používat současně.
Aha, díky moc za reakci, dnes jsem objednala tak se na to těšíím :)
Není vůbec zač :-) dej vědět jak jsi s ní spokojená.
Já toho zkoušela už víc a zatím jsem ještě nenašla něco co by mi ve všem vyhovovalo a už se mi nechce vyhazovat peníze za to abych něco zkusila, takže jestli můžete někdo něco doporučit, co za to opravdu stojí, budu ráda
Přídám se s dovolením k dotazu, taky mám hodně citlivou pleť, skoro po všem se mi dělají pupínky takže sehnat kosmetiku, která mi bude vyhovovat a zároveň bude účinná na vrásky je pro mě opravdu problém. Ocením každou radu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.