Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Doporučte prosím opravdu účinnou kosmetiku na vrásky, děkuji.
Mně se vrásky viditelně vyhladily od té doby, co používám kosmetiku Iuvenio. Má skvělé přípravky, je moc příjemná a účinná. Momentálně jsem nadšená z jejich nového přírodního enzymatického peelingu :)
Toto používám já a je opravdu výborné www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/astrid-serum-30ml-rose-premium-55 Pleť krásně vyživuje, vyhlazuje a ta působí rozjasněně a vyhlazeně, za mě prostě paráda.
Holky, mají i sérum? Krémy od nich znám, ale hodilo by se mi sérum, které vyhlazuje pleť.
Dobrý večer, prosím o doporučení na kvalitní, nejlépe českou značku, která má skvělé produkty. Je mi 45 let a mám vrásky a sušší pleť.
Dobrý večer, doporučím zkusit skvělou českou kosmetiku Astrid a jejich řadu Rose Premium. Má opravdu výborné složen, hezky pečuje o pleť, hydratuje ji a vyhlazuje. Za mě je to TOP kosmetika na českém trhu.
Já si na Notinu kupuju přípravky od La Roche-Posay to mi moc vyhovuje ;)
Já bych potřebovala něco hodně hydratačního na citlivou pleť, máte vyzkoušeného něco co opravdu hloubkově hydratuje a nedráždí pleť?
Mně s vráskama hodně pomohl ENERGYflex Collagen oproti jiným přípravkům s kolagenem se výborně vstřebává takže opravdu rychle vidíte změnu :)
Podívejte se na https://www.iuvenio.com/ pro mě je to ta nejlepší kosmetika, kterou jsem kdy používala.
To se mi moc líbí, a póry ti neucpává?
Mně teda vůbec, mám teď celkově pleť nejlepší jakou jsem kdy měla, čistou, svěží a vyhlazenou :)
Taky jí používám, je skvělá!
Právě, taky mi nic ještě nesedlo a to už jsem toho zkusila víc. Buď mi to ucpává póry a nebo zase málo vyživuje.
Taky sháním, už jsem toho tolik vyzkoušela a nic nemá takový efekt jaký bych si představovala...
Vichy kosmetika z lékárny mi vyhovuje na moji pleť, mám krém denní a proti tmavým skvrnám, oční péči, denní booster. Proti vráskám nedám dopustit na kolagenový doplněk stravy od Wecare, který pleť vyživuje zevnitř a tak ji udržuje v kondici.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.