Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s kontaktními čočkami TopVue?
Půjčka ano, ale na něco rozumne9ho, pokud možno nejle9pe na něco, co mi penedze do kapsy přinese, ne na blbsoti typu nove1 televize když už me1m dvě a podobně. V současne9 době kdy roste inflace, je druh dobre1 věc, ale mused se s nedm umět zache1zet a hlavně čedst male1 pedsmenka na konci stre1nek a vědět co znamene1 RPSN.
Ahoj, jsou to moje asi 3.čočky a asi ty nejlepší. V oku je necítím, nevysouší oči a nepálí ani neřežou. Mám pocit jako by pod nimi oko dýchalo. Super.
Ahoj, měla sem už za 8 let možnost vyzkoušet hodně značek, ale TopVue mi v oku sedí úplně nejlíp. Nejvíc mi vyhovují TopVue Premium i když ani TopVue Air nejsou špatný. Chce to vyzkoušet, který ti sednou líp.
Nazdárek, holky a od kud čočky objednáváte? Nějaký spolehlivý a levný e-shop?
Já nejvíc kupuju na www.kontaktni.cz/vyrobce/topvue.html tady www.cocky-kontaktni.cz/topvue.html Mají tam super ceny a akce.
Ahoj, určitě tě nejlíp vyjdou čočky v balíčku i s roztokem, já beru tyhle https://www.kontaktni.cz/topvue-air-6-cocek-roztok-gelone-360-ml Roztok je super, nikdy sem neměla s čočkama ani s roztokem problém.
Holky, a kupujete zvlášť čočky a roztok, nebo se to dá koupit dohromady za nějakou lepší cenu?
Jé díky za tip. A kokáma že když si je objednám teď tak už ve středu budu mít doma. To je rychlost.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.