Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte někdo doma filtr na pitnou vodu? Chceme si ho nechat napojit, ale nevíme jaký vybrat, aby byl opravdu kvalitní. Budu ráda když se podělíte o zkušenosti. Díky
Doporučuju obrátit se na firmu https://www.dionela.cz/ my je kontaktovali s rozborem vody a oni nám na základě toho poradili jaký filtr pro nás bude nejlepší. Už ho máme skoro rok a jsme moc spokojení
Aha a to máte fitr, který se dá namontovat pod linku? A jak dlouho ten filtr vydrží? Nevíte taky, kde ty filtry vyrábí? Četla jsem, že by se člověk měl vyhnout filtrům dováženým z Číny apod.
Máme ho pod linkou, vydrží rok, potom se musí regenerovat. Prubežně si vodu kontrolujeme lakmusovými papírky, které jsme dostali k filtru. Jinak je to česká výroba, proto jsme ho kupovali právě od téhle firmy.
Tak to je super, děkuju za odpověď. Hned jim píšu zprávu a co nejdříve objednáme, abych to konečně nemusela řešit.
Není vůbec za co, jsem ráda, že jsem mohla pomoct ;)
My jsme se před půl rokem přesťehovali a zjistili jsme, že kvalita vody je tady oproti tomu, kde jsme doteď žili strašná takže taky vybíráme filtr, ale nevíme od koho je opravdu kvalitní a účinný...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.