Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, prosím co máte vyzkoušené na pleť z přírodní kosmetiky? Na zjemnění a odstranění vrásek?
Ahoj, já používám přírodní kosmetiku od značky Nobilis Tilia a jsem s ní moc spokojená. Mám seboreickou pleť a často jsem trpěla na různé dermatitidy, což se projevovalo hlavně v obličeji, ale tato kosmetika se mi osvědčila a můžu ji používat, aniž bych měla problémy. Je pravda, že to není nejlevnější záležitost, tak ji vždycky kupuju na Notinu, abych něco ušetřila. Ale jako člověk s citlivou a problematickou pletí jsem si prostě zvykla, že nemůžu jít jen tak do drogerky a koupit, co mě napadne a musím si něco připlatit.
Doporučte něco přírodního co dokáže viditelně omladit pleť :) pořád něco zkouším, ale marně.
Tak se koukni na https://nezestarni.cz/obchod/zivy-kolagen/inventia/prirodni-kolagen-face-na-oblicej-triple-helix-formula-minutova-anti-age-pece-50ml.html je to čistě přírodní živý kolagen. Má úžasné omlazující účinky, i okolí mi říká, že jsem omládla úplně :)
Máte zkušenost s nějakým šetrným přípravkem na bělení zubů? Můžete něco doporučit? Díky :-)
Podívej se na toothy.cz mají bělící produkty bez peroxidu, já mám od nich vyzkoušenou tu bělící sadu a zuby mi krásně vybělila :)
Máte prosím někdo zkušenost s kosmetikou ze stránky www.topvet.cz? Děkuji za názory
Vyzkoušejte českou bio kosmetiku Snopek, mám od nich krém na vrásky a je úplně zázračnej :)
Díky za tip, zkusím :)
Za málo, dej vědět jak ti vyhovuje
Já si teď objednala vzorečky tak jsem na to zvědavá
Kosmetiku Iuvenio používám, naprostá topka podle mě!
Skvělá je kosmetika Iuvenio, doporučuju si o ní přečíst. Je to česká veganská hi-tech kosmetika, má výborný složení a je opravdu účinná.
A pomohla ti s vráskama?
Hodně, jediná kosmetika, která mi opravdu vrásky zjemnila.
No super, rovnou objednávám vzorečky, díky
Za málo, dej kdyžtaj potom vědět jak jsi spokojená.
Moc se mi líbí, co mají. Už jsem si něco vybrala, tak to zkusím, to hyaluronové sérum si objednám určitě, díky :-)
Ráda jsem poradila, není zač ;) myslím, že budeš taky spokojená
Mně vyhovuje kosmetika od Nobilis tilia, koukněte na jejich nabídku https://eshop.nobilis.cz já od nich používám hyaluronové sérum a ještě nějaké krémy asi půl roku a vrásky pod očima se mi hodně zjemnily
A je dobrá na vrásky?
To se s dovolením přidám k dotazu. Chci začít používat výhradně přírodní kosmetiku, ale bohužel ještě nemám nic vyzkoušené
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.