Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte některá doma přenosné bluetooth repráky ? Chtěla bych něco menšího, ale moc nevím jak to funguje. Chtěla bych, aby bylo možné přehrávat hudbu z telefonu, ale nevím jestli se výběr repráků váže na značku telefonu ?
Já jsem koupila na carneo.cz takový stylový přenosný reprák a má hodně dobrý zvuk na to jak je malý, mrkněte, mají super věci ;)
Kdo má dobrý výběr tak je orava. Koupila jsem od nich reproduktor příteli a hraje hodně dobře.
Takže cena vs kvalita odpovídá? Dívala jsem se, že cenově se pohybují fakt dobře.
Za mě ano. Zvuk je ostrý, hlasitost vysoká a líbí se mi i design https://www.orava.eu/cs/prenosny-reproduktor-s-powerbankou-crater-11
Bylo by možné že by si mi tady na něj nechala odkaz ?
Já teda ani nevím co je to za značku, ale objednávala jsem si ho ze student-eshop.cz a ten valí perfektně.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.