Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, chci si pořídit svůj první vibrátor a je pár věcí na které bych se chtěla zeptat. Zajímalo by mě jestli je potřeba používat lubrikační gel a pak taky jak je to pak s čištěním dané hračky ?
Za mě zatím nejlepší gel, který jsem vyzkoušela je tady ten na zúžení vagíny, to je bomba ! https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-zuzeni-vaginy/joydrops-vagina-tightener-cream-100ml
jestli můžu doporučit tak s gelem je to mnohem lepší ;) třeba ty chladící naprosto miluju :)
Chladící ? To fakt chladí ? :O
Jasně a docela dost, je to fakt příjemné :) však se podívej na e-kondomy, tam jich mají mraky a ne jenom chladící ale taky hřejivé, na zúžení vagíny apod ;)
No použití lubrikačního gelu není nutné pokud nemáš problémy se vzrušením ;) a co se týče čištění, tak se prodávají dezinfekční přípravky přímo na tady ty erotické hračky
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.