Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké doplňky stravy pravidelně užíváte?
Ta chuť je dost individuální, ale třeba mě to chutná, je to osvěžující a jakoby trochu sladké. Je to prostě přírodní produkt, takže doporučuji vyzkoušet a uvidíte sama. Na dávkování doporučím mrknout na jejich stránky a když se u nich zaregistrujete, máte kromě dalších výhod i možnost kontaktovat poradce, který Vám s dávkováním ochotně poradí www.gw-int.net/nakupujte-chytre
Holky, zeptám se, jestli tyto zelené potraviny mají nějakou chuť a jaké je přesné dávkování? Budu ráda za odpověď :)
Zdravím, já bych chtěla vyzkoušet zelené potraviny, máte někdo zkušenost? Trápí mě zažívání a nafouklé břicho.
Já od té doby, co užívám zelené potraviny - chlorellu a ječmen, cítím, že se moje trávení výrazně zlepšilo. Mladý ječmen i chlorella mi pomáhají s detoxem střev, dodáním potřebných živin a taky dochází k podpoře samoléčebných procesů v těle. Ale těch pozitiv při užívání na sobě pozoruju vícero - taky mám lepší imunitu, dobře spím a mám hodně energie. Doporučím značku Green Ways - na trhu jsou roky a mají opravdu kvalitní doplňky, které jsou testované a neobsahují žádné zbytečné přísady.
Pravidelně objednávám doplněk od Wecare, mám oblíbený Beauty, protože pozitivně působí na pokožku těla a mám díky němu i pevnější nehty a vlasy.
A doporučíš jaký konkrétně doplněk bereš? V lékárně mi vždycky chtějí nacpat to co mají nasmlouvané, takže radši bych šla pro něco konkrétního s čím máš dobrou zkušenost.
Beru tenhle https://www.lekarna.cz/swiss-vitamin-d3-efekt-1000i-u-tbl-90/ má kvalitní složení a stačí jenom jedna tableta denně.
Super, moc díky za odpověď. Rovnou jsem si ho odtud objednala.
Nemáš zač, ráda jsem poradila.
Já beru vitamín D a doplněk s omega-3 mastnými kyselinami, doporučují to teď pro lepší obranyschopnost.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.