Diskuse na téma Doplňky stravy

31. 03. 2021 Tana Prosím o radu

Jaké doplňky stravy pravidelně užíváte?

Barča 10.12.2024

Ta chuť je dost individuální, ale třeba mě to chutná, je to osvěžující a jakoby trochu sladké. Je to prostě přírodní produkt, takže doporučuji vyzkoušet a uvidíte sama. Na dávkování doporučím mrknout na jejich stránky a když se u nich zaregistrujete, máte kromě dalších výhod i možnost kontaktovat poradce, který Vám s dávkováním ochotně poradí www.gw-int.net/nakupujte-chytre

Adéla 06.12.2024

Holky, zeptám se, jestli tyto zelené potraviny mají nějakou chuť a jaké je přesné dávkování? Budu ráda za odpověď :)

Zuzana 01.12.2024

Zdravím, já bych chtěla vyzkoušet zelené potraviny, máte někdo zkušenost? Trápí mě zažívání a nafouklé břicho.

Vlasta Zuzana 03.12.2024

Já od té doby, co užívám zelené potraviny - chlorellu a ječmen, cítím, že se moje trávení výrazně zlepšilo. Mladý ječmen i chlorella mi pomáhají s detoxem střev, dodáním potřebných živin a taky dochází k podpoře samoléčebných procesů v těle. Ale těch pozitiv při užívání na sobě pozoruju vícero - taky mám lepší imunitu, dobře spím a mám hodně energie. Doporučím značku Green Ways - na trhu jsou roky a mají opravdu kvalitní doplňky, které jsou testované a neobsahují žádné zbytečné přísady.

Kateřina 30.07.2024

Pravidelně objednávám doplněk od Wecare, mám oblíbený Beauty, protože pozitivně působí na pokožku těla a mám díky němu i pevnější nehty a vlasy.

Tana 15.04.2021

A doporučíš jaký konkrétně doplněk bereš? V lékárně mi vždycky chtějí nacpat to co mají nasmlouvané, takže radši bych šla pro něco konkrétního s čím máš dobrou zkušenost.

Petra Tana 17.04.2021

Beru tenhle https://www.lekarna.cz/swiss-vitamin-d3-efekt-1000i-u-tbl-90/ má kvalitní složení a stačí jenom jedna tableta denně.

Tana Tana 20.04.2021

Super, moc díky za odpověď. Rovnou jsem si ho odtud objednala.

Petra Tana 22.04.2021

Nemáš zač, ráda jsem poradila.

Petra 11.04.2021

Já beru vitamín D a doplněk s omega-3 mastnými kyselinami, doporučují to teď pro lepší obranyschopnost.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
21 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat