Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké peřiny máte na letní měsíce ? Chceme si s manželem koupit nové peřiny, ale nejsme schopni se domluvit jestli koupit péřové nebo s dutým vláknem. Bojím se jestli péřové peřiny nejsou na léto moc teplé ?
My máme luxusní z polstareaperiny.cz jsou úžasně pohodlný :)
To je z pravýho peří?
Jojo jsou, je to jako spát na obláčku :)
Tak jsem si je objednala, tak se těším :))
Tak dej potom vědět jak jsi spokojená ;)
Jasně ozvu se :))
My máme letní peřiny z dutého vlákna z Goldea.cz a jsem spokojeni
Myslíte, že je to jedno odkud si peřiny objednám ? Nebo tam budou nějaké větší rozdíly mezi těmi výrobci ?
Tak rozhodně jedno to není, protože značek je hodně, ale ne každý výrobce má ty peřiny kvalitní, kdy ti z nich po měsíc poleze peří apod. Takhle už jsem jednou narazil, takže jsem si pak další eshop prověřila a díky recenzím co tam u každého výrobku objednala a všechno naprosto odpovídalo :) však se podívej na polstareaperiny.cz jestli ještě sháníš peřiny
Já jsem za péřové peřiny. A nemusíš mít strach, že by vám pod nimi bylo v létě vedro, peří má super vlastnost, že v zimě hřeje a v létě chladí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.