Diskuse na téma Plastika prsou zkušenosti

Ahoj, chtěla bych jít na operaci prsou tenhle rok nebo příští - záleží jak se mi podaří našetřit. Prsa nemám téměř žádný a hrozně bych chtěla Béčka. Na operaci jsem ještě nebyla tak mám i trochu strach. Proto bych byla vděčná za nějaký ty vaše zkušenosti a taky rady co dělat před operací a jak probíhá rekonvalescence. 

diana27 15.04.2024

Ahoj. Ráda bych na remodelaci prsou a dívala jse se různě po klinikách. Narazila jsem na MUDr. Justana v Brně a četla na něj hodně kladných a velice pozitivních recenzí, ale stějně bych se ještě ráda zeptala tady, jestli jste u něj některá nebyla, jak to probíhalo a jak jste byla spokojená nejenom se samotným výkonem, ale i přístupem k vám?

SimonaKrátka23 diana27 19.04.2024

Já za sebe musím pana doktora moc pochválit. Zvládl dle mě nemožné. Popravdě jsem byla vždycky ze svých prsů nešťastná, po porodu a kojení to bylo ještě horší. Hned na první konzultaci mi nabídl možnosti, které byly v mém případě reálné. Moc si vážím jeho upřímnosti. S nynějším výsledkem jsem nadmíru spokojená. Celý pobyt na klinice, díky jejímu modernímu vybavení a příjemné atmosféře, mi utekl rychle. Určitě doporučuju, je to odborník, který se neustále vzdělává a zdokonaluje ve své profesi.

Hildegarda diana27 25.07.2024

Pan doktor je skvělý, určitě bych ho doporučila. Nevím, jestli si už navštívila jeho stránky, ale tam najdeš víc informací o samotných zákrocích a taky kontakt https://justan.cz/sluzby/rekonstrukce-prsou.

Janis diana27 13.01.2025

Přidávám se k holkám. Za mě Brněnská topka. Přístup na jedničku, doporučí co by se hodilo k vaší postavě a hrudníku, aby to nevypadalo vulgárně. A bylo to přirozené. Já si nechávala defacto z nulek dělat krásný béčka. Měla jsem trochu strach, ale kůže to zvládla a navíc to vypadá opravdu přirozeně. Sebevědomí mě šlo nahoru. Prsa si krásně sedla. Já jsem opravdu nadšená.

Kleer 02.12.2024

Co se týče zkušeností, já jsem měla plastiku prsou na klinice https://mybestcare.cz/ a byla jsem s celým procesem moc spokojená. První konzultace byla super, paní doktorka Vaněčková mi vše detailně vysvětlila a doporučila mi implantáty, které mi nejlépe sednou podle velikosti a tvaru těla. Samotná operace probíhá pod narkózou a je rychlá, většinou trvá pár hodin. Co se týče rekonvalescence, je důležité po operaci odpočívat, dodržovat pokyny lékaře, hlavně co se týče nošení speciální podprsenky a šetření pohybu rukou. Bolesti jsou po zákroku minimální a většina pacientek se cítí dobře už po několika dnech. Doporučuji si najít kvalitní kliniku, která má dobré recenze a zkušenosti s tímto typem operace. Můžu ti doporučit My Best Care, kde se zaměřují na přirozený výsledek a mají skvělé recenze. Pokud máš nějaké konkrétní dotazy ohledně přípravy nebo celého procesu, klidně se ptej :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

274 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:19
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat