Diskuse na téma Pomůžeme Vám ve Vaší finanční situaci

20. 04. 2010 mati Peníze a právo

Nabízím přivýdělek z domu.Firma Vám bude 2 roky spořit na Váš spořící účet a ještě si vyděláte a navíc získáte odměny..Samozdřejmě pro to musíte něco udělat.A to najít jen 4 zájemce,kteří budou chtít aby jim firma spořila. Vše je podložené smlouvou.Napište si o bližší info na-martina1047@seznam.cz

Panama 19.09.2014

Ahojte, jak to tady čtu, tak pomáhali jste si někdy ve finanční tísni pomoci půjčky?

Tichavka Panama 21.09.2014

Tahle diskuze je podle mě spíše založena na na práci, abys jsi tu tíseň nemusela vůbec zažít :D Ale popravdě mám známe, kteří si opravdu takhle půjčovali, ale nevím teda :)

hana 01.03.2011

Dobry den, dovoluji si zde nabidnout privydelek. Vse je zdarma bez podvodu a poplatku. Osobne vyzkousene. Pro vice informaci si piste na 33hanka@email.cz *1*

Katka 20 15.10.2010

Dobrý den, jen jsem se chtěla podělit o dobrou zkušenost a spolupráci s SOS DLUHY. Našla jsem je na seznamu.cz. Podle toho, co mi paní Dudková říkala, která se mnou jednala a pomáhala řešit zrovna můj problém, se zabývají konkrétní situací člověka, co má finanční problémy. Ať jsou jakékoliv. Nejvíce se mi líbilo, že se opravdu starali, o všem dávali vědět a hlavně si neberou peníze předem. Doufám, že někomu můj příspěvek pomůže.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
403 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat