Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Pěkný den, nenajdu tu milovnici čokolády, která by mi dala tip na dobrou a kvalitní čokoládu, pralinky nebo cokoliv jiného z čokošky ?
Ahoj, já :) Na svatbě jsme měli pralinky kusové pralinky. Brali jsme 5 ks od každého. https://www.cokoladovnajanek.cz/cokoladove-pralinky/. Chuťově výborný!
Pralinky jsem od nich vyzkoušela a byla to jako pecka :D Chuťové buňky byly potěšene :)
Co ty jejich coco boxy ? S těmi zkušenost prosím nemáte ?
Souhlasím s Annou. Dostala jsem tady někde doporučení na ty stejné pralinky a už na fotkách vypadají úžasně. Sháněla jsem něco sladkého pro babičku k narozeninám a vybrala jsem jí tam krásnou velkou bonboniéru www.doncoco.cz/pralinky
Pokud nepotřebuješ čokoládové figurky, tak výborné pralinky má DonCoco. Bohužel u nás jejich prodejna není, tak si od nich sladkosti alespoň objednávám :)
Naprosto souhlasím a zamilovala jsem se do těch jejich pralinek v hořké čokoládě. Taky je to super dárek a kdokoliv je ode mě dostal, tak je moc chválil
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.