Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáme zahradu, jenom menší balkon, chtěla bych si tam udělat malou zahrádku na bylinky a další květinky, budu ráda za tipy, jak to uspořádat aby se mi jich tam vešlo co nejvíc a vypadalo to dobře. Předem díky :)
Nad tím už nějakou dobu taky uvažuju, zatím jsem to ale taky nevymyslela, tak taky ocením vaše nápady jako inspiraci...
Já mám tyhle truhlíky https://www.idea-dum-zahrada.cz/index-idea-Kvetinace_a_truhliky_Kvetinova_sestava_5_truhliku_Brick-nav-det-m1-12-m2-59-id-3588.htm dají se poskládat úplně jak chcete a mají automatický zavlažovací systém, takže nemusím zalívat po jednom a vydrží i mráz. Já z nich mám udělanou takovou jakoby oddělovací stěnu na terasu a vypadá to krásně. Myslím, že i na ten balkón by vám to mohlo vyhovovat, protože si to můžete fakt poskládat jak chcete.
Noo ta sestava truhlíků se mi fakt líbí, to by mi na balkon hezky pasovalo, díky moc za tip...
Není zač, tak hlavně ať se to podaří tak jak si představuješ.
Tak včera bylo konečně hezky, tak jsem to zkoušela napasovat na balkón a hodí se mi to tam perfektně, těším se až budu sázet...
To jsem ráda, že jsi spokojená. Taky o víkendu plánuju začít dávat terasu nějako dokupy když konečně začíná být hezky.
Využila bych třeba staré palety, vypadá to hezky na těch balkonech a v tom bylinky.
Máme na terase zeleninovou zahrádku a bojuju s tím že se mi tam dělají hodně plísně. Nevím ale co s tím protože nechci používat žádnou chemii, proto pěstujeme doma. Máte nějaké tipy?
To mi taky dělá :-/ jestli víte jak na to tak prosím poraďte
zkus ocet, možná zabere
Já používám tohle https://www.vheco.cz/e-shop/prostredek-na-osetreni-ovoce-zeleniny-a-kvetin-3-l_14/ je to ekologický přípravek takže žádný sajrajty co používají velkopěstitelé. Používám na rostlinky i potom na sklizenou zeleninu, která mi díky tomu vydrží dlouho uskladněná a nezačne hnít.
Aha to vypadá dobře, to stačí jenom postříkat?
Jojo jenom postříkáš a necháš zaschnout.
Super moc děkuju za radu :)
Za málo, myslím že budeš spokojená já na to nedám dopustit.
Myslíte, že si můžu dát na balkon i umělou květinu ? Popřípadě jaký druh se na balkón hodí ?
My máme větší balkón a docela jsme si tam přes léto naseděli, a dost jsme se tam i nagrilovali, což mě inspirovalo tady https://www.facebook.com/Institut-zdrav%C3%A9ho-bydlen%C3%AD-104183574820392/photos/312827770622637/, hezky o tom mluvili, tak jsme to uskutečnili taky. Jinak my máme v truhlíky na jedné straně balkónu a ty truhlíky pak jsou i z venku toho balkónu, takže to na sebe navazuje a dělá to pak docela hezkou džungli, což já ráda.
Já teď objevila eshop LaHome, mají tam krásný dekorace :-)
To je podle mě krásný nápad :) já jsem si pořídila drobné kovové stolky - hodí se na květináče, minibar, truhlíky s bylinkami, prostě si to člověk zařídí podle svého a za volit něco, co je spíše do výšky, ať nezabíjíte prostor. :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.