Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jak strávíte tento víkend? Vyrazíte do přírody s rodinou nebo na koncert či festival? Napište nám, jak strávíte, nebo jste strávili víkend! Fotky jsou vítány :)
Tenko víkend budem doma, bude zapnutá telka a oslava veľká. Pretože zajtra mám svoj veľký deň, dúfam, že sa mi splní aj môj sen. Otvoríme fľašu veľkú a koláčov bude veľa,svoje narodeniny by som krásne prežiť chcela. Aj počasie by malo byť pekné, vonku slniečko svieti a deň za dňom letí. Ja nechcem nič, len nech už je sobota, teším sa na tento môj veľký deň a dúfam, že sa mi splní môj veľký sen :-)
O víkendu budu lenošit, jsem za celý týden utahaná jako kotě. Navíc toho teď bylo hodně, zalehnu a prosím celý víkend.
Včera jsme s přítelem pracovali na zahradě a večer jsme grilovali.
Včera jsem vzal rodinu do Aquaparku do Vyškova.Počasí nám nepřálo,proto jsme museli volit tuto variantu místo koupaliště venku.Ale i tak to bylo super a malé se tam moc líbilo. Zato dneska jsem musel po týdenní dovolené do práce a to rovnou na 12. Takže o víkendu jsem si užil jak zábavu,tak i povinnosti.
využili sme pekného počasia a boli sme sa pozriet na Spiošský hrad
JA SOM TENTO VIKEND STRAVIL PRI VODE-NA RYBACKE :-)
Byli jsme na výletě na Vranovské přehradě, moc se nám tam líbilo.
Víkend jsem strávila pracovně, sekala jsem trávu, plevelila, sadila stromky, zalévala zahradu. Včera odpoledne bylo dost parno, i když večer nás pak zastihl ¨déšť, což nebylo moc milé.
S dětmi jsme byli celá rodina na výletě a bylo to super.
Maminky kam chodíte s dětmi ven ted v tomto ročním období? Venku je už o půl 5 tma a zima, tak to je max. na hodinovou procházku. Chodíte do heren nebo jste povětšinou doma?
My chodíme do rodinného centra Honzík na Praze 4 nebo jsme doma a nebo se navštěvujeme s kamoškou, co má stejně staré dítě. Na procházky ted moc nechodíme
my s děcka docela často chodíme na laser game. dobře se tam vyběhnou, zabaví a pak dobře spí :) preferujeme to hlavně v zimním období, kdy se nedá jít venku, občas zajdeme i během roku. Setkáváme se několik rodin od nás z bytovky, takže i utužujeme vztahy :)
snažím se přesvědčit manželku abychom tam vzali děti, mají 11 a 13, myslím si že jsou na to dost velké. Pokud máte zkušenosti tak se s námi prosím podělte, ať ví manželka že to je běžné. Janča kam chodíte vy a kolik vás to přibližně stojí?
naše mají 8 a 10 a hrají bez problémů :) takže ve věku u vás problém není .. Chodíme do www.lazerfunpraha.cz, mají na výběr až 12 typů her, ceny přijatelné. Na fb můžete najít aktuální infor o všemožných slevách, naposledy jsme využili akci a měli jsme 50% slevu.
chodíme všude možně, poslední víkend, resp. v sobotu jsme byli také vyzkoušet laser game, vytáhli nás kamarádi, měli koupený nějaký poukaz. Nečekala jsem ža se tak pobavíme, bylo moc fajn. Dnes se chystáme na relax do wellnes :)
se spolužáky z univerzity se o víkendu chystáme na turnaj vysokých škol v laser game :) těším se na tu skvělou zábavu, účastníme se na každém turnaji, milujeme to tam: D
Já kudy chodím, tudy pěju chválu na krytý minigolf v O2 aréně v Praze. Byla jsem tam jednak s rodinou, všichni od nejmladšího po nejstaršího byli spokojení... Pak jsem minigolf navštívila, když tam kamarádka slavila narozeniny a taky to bylo super. Opravdu můžu všem doporučit, určitě se nebudete nudit. *1*
Pro těch 11 a13 je myslím dobrý i ten minigolf, jak jsem zmiňovala výše. Myslím, že se tam můžete celá rodina dobře pobavit, kdybyste nenašel můj předchozí příspěvek, tak je to tu: http://www.a-minigolf.cz/. Podle mě je super, že se tam dá, i když je škaredě a nemusíte třeba rušit program kvůli škaredému počasí.
...reagovala jsem na Karlův komentář :-)
Jak píše marybla, tak ten minigolf v Praze je opravdu super…Byli jsme tam o víkendu a užili jsme si to…
Ahojte, my jsme si o víkendech během prázdnin dělali výlety po hradech, zámcích, muzeích, zoo a podobně. Na cestování jsme především využívali vlaky, nejčastěji Leo express. Mají moderní vlaky, skvělý personál, výhodné balíčky, u kterých je sleva na vstupné do zoo či muzea i 50%. Za nás super :)
Vlaky děti milují....My se zase přemisťovali autem. A dost dlouho:-D. Našli jsme si ubytování přes vasikamaradi.cz na Lipně a jak tam se vyřádili děti?! Kdybych si trochu věřila, zkusila bych to lanové centrum, ale přeci jen už mi není sedmnáct *1*! Co jsem ale nevynechala, byla bobovka.......sice jsem měla vytřeštěné oči a nohu neustále na brzdě, ale byl to zážitek :-D
ahoj, my jsem minulý týden byli v ZOO a stavili jsme se ve výborné restauračce- jmenuje se Blues Rock Cafe v Olomouci na Bořivojově ulici, a jídlo nám moc chutnalo, kdo se tam chystáte, určite tam zajděte
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.