Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
"Neplatíš, nepřepínej" (Knoflíkáři), "Dorynko nemohlo by se spláchnout nádobí? Jistě! Ať se spláchne (Léto s kovbojem), "Je to rebel!" (S čerty nejsou žerty) aj. Jaká je ta vaše nejoblíbenější filmová hláška?
Baby nebude sedet v koute :)))) tak to je fakt asi najznamejsia a najoblubenejsia .)))
Týfová: Takový vlahý večer. To by stálo skoro za procházku... Kroupa st.: No jo, to běžte, já pudu domů, votevřu si vokno a pivo!
Z Knoflíkářů je super hláška "Nežereš maso, nepoznáš vtip!"
Kroupa st.: Hujere, jděte si po svejch! tlumočník: Hujer, metelesku blesku!
Pelíšky: A komu tim prospějete?
Vydrž, Prťka, vydrž!!!
Omluvte ho, je to jen prostý pobíječ much - flájboj (pohádka Tři veteráni) *4**4*
Vona taky dáma může být pěkná svině... úžašní Světáci!!!!
moje oblíbená z pána prstenů :-) Grimli: Už mám 2! Legolas: Já 17! Grimli: Co? Žádný špičatý ucho mě neporazí!
Vratné lahve Zdeněk Svěrák telefonuej: Kdo to byl? Omyl...A co chtěl?"
:-p Dědictví aneb kurvahošigutntag: dělají machry a hajzly mají na chodbě
Z filmu Kurvahosigutentag: Jak to ze neverite v boha? "Vasi pi... sem taky nevidel a verim, ze ji mate!" tak tento vyrok ma uplne dostal:-)
Dobrý den,pane Vrána." "Jo,vypadá jako Vrána, ale je to Králík!" Film Vrchní Prchní
Z filmu Samotáři. Vesna: "Všichni tady strašně lžou." Jakub: "Já spíš myslím, že lidi tady málo hulej
Homer: „I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.” Simpsonovi
Marečku, podejte mi pero!“ „Já jsem Tuček, pane profesore!“
Kroupo, puč mi kružítko.“ „Vidíš, že ho potřebuju. Tumáš, vobtáhni si pětikorunu.“
„Tuček. No? No, vy pracujete jako?“ „Jako ďas, pane profesore.“
To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.“
„Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc.“
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.