Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
"Neplatíš, nepřepínej" (Knoflíkáři), "Dorynko nemohlo by se spláchnout nádobí? Jistě! Ať se spláchne (Léto s kovbojem), "Je to rebel!" (S čerty nejsou žerty) aj. Jaká je ta vaše nejoblíbenější filmová hláška?
Inženýrka tříbarevná... slunce, seno...
Tak nám zabili Ferdinanda
Účastníci zájezdu
Hlášky z filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku Marv: „Hej!” Kevin: „Co potřebuješ, ty chlupatá zrůdo?”
Táto, ty si se zul :-D:-D
Jsem první a nejvejš!
Hliník se odstěhoval do Humpolce.:-)
Černí baroni: Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej!
"To jsou blechy psí, ty na lidi nejdou." Na samotě u lesa
Tati byla te nekdy tvoje maminka, ne len ted ta tvoje Slunce , seno a par facek
dobre su aj slnko, seno a jahody
Ještě lepší: Slunce, seno a erotika. Tam je pramen obecně užívaného rčení: ZLATÍ KOMUNISTI .
Já chci na vafle teplej banán.. :-p
" Tak!!! A ted si vas koupim vsecky!!! ( Dedictvi aneb Kurvahosigutentag)
"Teda ty máš péro, Viky..." :-)
Viete, dnes mám narodeniny. Seru na to :-) Princ a Pruďas
To je sparta: "Plácání je pro ženský, chlapi se lechtaj jazykama na mandlích!!!" :-D
my jsme s bráchou tu omáčku tajně dochutili!!! Semenem!!!! Zvířecím SEMENEM !!!
"Doprdele, co se to tady stalo?" "Kurva vyser se na to rouhani, ses v kostele!" Kill Bill :D :D
Znáte moji ženu ? jasně šéfe. pěkná co? jasně šéfe!... Začíná noc. - Drž hubu! ...To je zajímavé to co říkáš není vůbec zajímavé....Jmenuji se kámen B-L-O-N-D....Co jsem dlužen? půl selete na den to dělá rovných půl selete. A sakra nemám u sebe ani sele!....Musíme vraha dopadnout. proč ? abychom věděli proč to udělal. ...Páni ty jsi ale hlava. Tos mě ještě neviděl čůrat do výšky. ...Koho tam ted v té jámě budete vraždit? Mravence ? (smích) Nebo hlínu? To bylo slabší. ...... Z filmu RRRrrrr!!!
Nejlepsiiiiii.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.