Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
"Neplatíš, nepřepínej" (Knoflíkáři), "Dorynko nemohlo by se spláchnout nádobí? Jistě! Ať se spláchne (Léto s kovbojem), "Je to rebel!" (S čerty nejsou žerty) aj. Jaká je ta vaše nejoblíbenější filmová hláška?
Inženýrka tříbarevná... slunce, seno...
Tak nám zabili Ferdinanda
Účastníci zájezdu
Hlášky z filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku Marv: „Hej!” Kevin: „Co potřebuješ, ty chlupatá zrůdo?”
Táto, ty si se zul :-D:-D
Jsem první a nejvejš!
Hliník se odstěhoval do Humpolce.:-)
Černí baroni: Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej!
"To jsou blechy psí, ty na lidi nejdou." Na samotě u lesa
Tati byla te nekdy tvoje maminka, ne len ted ta tvoje Slunce , seno a par facek
dobre su aj slnko, seno a jahody
Ještě lepší: Slunce, seno a erotika. Tam je pramen obecně užívaného rčení: ZLATÍ KOMUNISTI .
Já chci na vafle teplej banán.. :-p
" Tak!!! A ted si vas koupim vsecky!!! ( Dedictvi aneb Kurvahosigutentag)
"Teda ty máš péro, Viky..." :-)
Viete, dnes mám narodeniny. Seru na to :-) Princ a Pruďas
To je sparta: "Plácání je pro ženský, chlapi se lechtaj jazykama na mandlích!!!" :-D
my jsme s bráchou tu omáčku tajně dochutili!!! Semenem!!!! Zvířecím SEMENEM !!!
"Doprdele, co se to tady stalo?" "Kurva vyser se na to rouhani, ses v kostele!" Kill Bill :D :D
Znáte moji ženu ? jasně šéfe. pěkná co? jasně šéfe!... Začíná noc. - Drž hubu! ...To je zajímavé to co říkáš není vůbec zajímavé....Jmenuji se kámen B-L-O-N-D....Co jsem dlužen? půl selete na den to dělá rovných půl selete. A sakra nemám u sebe ani sele!....Musíme vraha dopadnout. proč ? abychom věděli proč to udělal. ...Páni ty jsi ale hlava. Tos mě ještě neviděl čůrat do výšky. ...Koho tam ted v té jámě budete vraždit? Mravence ? (smích) Nebo hlínu? To bylo slabší. ...... Z filmu RRRrrrr!!!
Nejlepsiiiiii.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.