Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
S jakou knížkou jste vyrůstala a dodnes na ní ráda vzpomínáte? Jsou to Broučci nebo Heidi, děvčátko z hor? Nebo třeba dívčí romány? Bez jaké knihy jste nemohla usnout?
ASTERIX A OBELIX
neni to kniha, ale ja jsem frcela na ctyrlistku, postupne jsem jako pubertacka dokupovala vsechny starsi vydani a cetla do zblbnuti, az budou deti cist, tak vim svuj pudni poklad predam
to já je všchny povyhazovala tehdy a ted jsem za těžký peniz kupovala reedici!!!!!
Jako dvanáctiletá jsem viděla první díl Jurského parku a tam někde začala mánie jménem dinosauři :-P:-P:-P Myslím, že ani národní muzeum toho neví tolik, co tehdy já... měla jsem dinosaury na tašce do školy, propiskách, diářích, oblečení, jako figurky.....prostě všude. Pro naše to ale bylo super, protože nemuseli moc přemýšlet co mi koupí v Vánocům nebo narozeninám. Cokoliv na čem byl dinosaurus mělo úspěch :-D:-D a to až do nějakých 17-18 let
Já jsem měla Mikulášovy patálie a další díly. Je to sice asi spíš čtení pro kluky, ale on byl fakt úžasný. Ještě dneska, když na knížky zabrousím okem v knihovně tak se musím usmívat. *4*
ja jsem vyrostla na lence lanczove a jejich romanech pro holky... byl to ve skole mor, pujcovaly jsme si je ve ctverici mezi sebou a louskaly je doma potaji pod perinou a snily o princi z pohadky <3<3<3
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.