Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.
Na imunitu jsou dobré i probiotika. Já užívám Probio C+D, jsou to přírodní probiotika a obsahují navíc vitamíny C a D, kterých má většina lidí nedostatek a jsou hodně důležité pro imunitu a celkově pro zdraví.
diky za tiop juknu na nej .)
Potvrzuji spokojenost s Wobenzymem. 2x v roce kúra a jsi v pohodě.
My máme dobrou zkusenost s Mycomedicou, jsou to mediciální houby
Koupila jsi si to sama nebo jsi byla i u toho terapeuta?
Já jsem se objednala k panu terapeutovi, vubec jsem nevedela :)
Mám raději přírodní produkty nez chemii, proto jsem hledala nejakou náhradu za vitaminy z lekarny. Nasla jsem, že je na imunitu dobře Goji a je to i dobrota. Třeba susené kupuju nejradeji, ale dzus je taky chutnej.
coze dzus z kustovnice, to jde jo?
Jak vidíš, tak existuje a je moc moc dobrej http://www.himalyo.cz/produkty/goji-original-100-juice-0-1
To by me zajímalo, jak to chutná. Má himalyo i nejaký kamenný obchudek nekde?
Ahoj. Máte zkušensti s užíváním probiotik na podporu imunity?
Probiotika jsem měla doporučené od gynekologa, vzhledem k ceně, jsem je neužívala déle jak měsíc. Takže z toho žádný relevantní výstup poskytnout nemůžu.
Taky beru wobenzym 2 x do roka (podzim, jaro) a jsem úplně ok. Jednou do roka mě stihne lehká chřipka, ale člověk taky nemůže být pořád zdraví :-DDD.
Zdravím. Já jím v průběhu roku stále nějaké doplňky stravy. Hlavně selen a zinek na vlasy a nehty. V čem mám ve stravě rezervu, to jsou ryby, a protože mívám často zažívací potíže, rozhodla jsem se zkusit probiotika s déčkem.
Já beru wobenzym a taky Cetebe, které je se Zinkem, vitamínem C a D. Probiotika jsou taky dobrá, protože udržují střevní mikroflóru a dobré pH ve střevech, je základem pro správné fungování imunitního systému.
Já myslím, že pokud už bereš Wobenzym, nemusíš to doplňovat dalšími, pokud vyloženě nevíš, že ti některá látka chybí.
Ahoj Leono, díky za zprávu. Nemám info o tom, že by mi nějaká látka v těle vysloveně chyběla. Tak to tedy zkusím ponechat jen na wobenzymu :-)
Wobenzym je sám o sobě dost silný. Když jsem ho brala, tak jsem k němu taky nebrala nic jiného. Kromě tedy magnésia, ale to bylo kvůli častým křečem ;-). Jen je opravdu třeba dbát na dávkování a dobu, kdy se užívá. To mi můj léař kladl na srdce furt.
já si dopřávám na podporu imunity Reflex Colostrum, super výrobek :-)
Na podporu imunity si kupuji nápoj jmenoju se himalyo, je to kúra na měsíc několikrát do roka.
Taky kupuji himalyo, chutná mi a na mě účinky má :-)
Na podboru imunity jsou výborné probiotika - já beru Probio C+D kde jsou navíc i vitamíny C a D a ty jsou pro tělo hodně důležité a co je už nějaký čas beru tak se cítím líp, už nejsem ani tolik unavená a tenhle podzim mně neskolila ani žádná chřipka a viróza :))
Jde mi o konkrétně zkušenost s tímto přípravkem: http://www.zalve.cz/
Probiotika obecně jsou dobré na podporu imunity a vitamín C i D taky, takže to Probio C+D Sandrisko jdu koupit - potřebuju se konečně poprat jak se zažíváním tak s imunitou..
Jojo je to tak, mně pomohly se zažíváním i s tou imunitou, uvidíš ;-)
Už je mám doma, dnes jsem brala první den tak uvidíme jak rychle to na sobě začnu cítit..
S manželem na imunitu bereme wobenzym. Oba jsme byli hodně choulostivý a vitamín C nám nějak nestačil. Letos jsme dostali od našich pod stromeček hned dvě balení, což je absolutní luxus *1*
Mohu se zeptat, kdo má zkušenosti, jakékoliv, s vitamíny pro diabetiky zn. CLARA od společnosti Mediarepre? Za každou reakci děkuji.
Možná bych se domluvila s lékařem.
Ta Clara je ale vhodná, co vím, i pro děti.
Má význam kupovat přípravky na regeneraci očí? Myslím tím doplňky stravy. Pomohou něčemu, když denně pracuji na PC?
Pro imunitu je základem zvýšená dávka vitaminu C, ale samozřejmě je dobré doplnit také ostatní vitamíny a to nejjednodušeji v nějakém multivitaminu, kterých se prodává hodně
Mám dobrou zkušenost s wobenzymem. Doporučuji vyzkoušet. A taky jsem ho dostala jako dárek pod stromeček, ale bohužel už dochází.
Ahoj všem, tak nějak trochu z druhé strany. Chtěla bych se zeptat, jak se v kondici udržujete vy? Mám úplně hrůzu z toho, že přichází zima a mě zase skolí nějaká viroza. Budu ráda za jakýkoli tip. Díky moc!
Užívá někdo tento doplněk? https://www.pilulka.cz/vigantolvit-d3-2000-i-u-60-tobolek?x=g&gclid=EAIaIQobChMIkZiWld_k3QIVlsqyCh0VqQESEAQYASABEgIvH_D_BwE
Dobrý den, nedávno mi bylo 50 let a beru Vigantolvit asi dva měsíce, jsem stím doplňkem velice spokojená,cítím se mnohem lépe co ho užívám
Ano? Já si právě zkoušela doplnit vitamín D stravou ale moc mi to nejde, ne všechno jím, takže to jde ztuha a cítím na sobě že nejsem úplně ok...
No já jsem s tímto doplňkem opravdu spokojená, kdyžtak si tady můžete o něm něco přečíst http://www.vigantolvit.cz/
Také jsem zkoušela doplnit vitamín D stravou, ale mám nadváhu, a letos jsem oslavila kulatých padesát, takže i stářím mi toho vitamínu D v těle ubývá.Takže to bohužel nestačilo a musela jsem sáhnout po doplňku. Vigantolvit mě zaujal a beru ho už dlouho a jsem sním spokojená, nedám na ty tobolky dopustit
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.