Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ke správné výživě pro děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je i na prevenci. Přírodní a vhodná pro děti a my s ní máme výbornou zkušenost.
Prosím vás, strašně mě začaly bolet prsa z kojení.. nevíte na to něco? díky
zkus feminella hereditum, jak už tady holky psaly, mělo by to pomoct
taky doporušuji FH, je to dobrý doplněk, s kamarádkami jsme si ho během kojení oblíbily.
Skvělé jsou vitamíny Avilut Gingko, pomáhají prokrvení mozku a končetin a dají úlevu unaveným očím,
A nefungují ty vitamíny jen na očí? když jsou to produkty pro oči?
Taky jsem o nich slyšela a prej dobrý. :-) Jen ono pud je to trochu vážnější a delší, tak se chce pak poradit s lékařem. Ale ty vitamínky a doplňky jsou taky dobré, i jako prevence. :-)
feminella nakonec pomohla, děkuji za super radu. <3
Tak to jsem ráda, že tu máme další dobbruo zkušenost. :-)
Ahoj co na migrenu? Nějaké rady jak se ji rychle zbavit? Nebo nejlepe je omezit?
Já myslím že ten Avilut Gingko funguje na celý organusmus. Já ho třeba používám na učení.
Avilut Gingo? máte to vyzkoušené? To me docela zajímá.
Já to taky znám, používám avilut plus. Jsem moc spojená, méně mě bolí hlava. Prvně sem si to oupila porotže se používala ty kapky, tak sem byla zvědavá a už sem u toho zůstala.
Koukám, že si tady hodně maminek vychvaluje feminellu hereditum. Mám pár týdnů před porodem, ale už teď koukám a načítám si, co mě čeká s kojením. :)
Taky za pár týdnů budu rodit a už se docela děsím, abych neměl problémy. Ale FH berou moje kamarádky a vychvalují si ji. :-)
Na doporučení mých kamarádek a laktační poradkyně jsem ji také začala brát. A bradavky se mi o dost zlepšily. A prsa nejsou tak nateklá. Na jejich stránkách jsou i užitečné informace o kojení a tak http://www.feminella-hereditum.cz/pro-kojici-maminky/techniky-a-polohy-pri-kojeni/spravna-technika-kojeni/
Na imunitu a na drázdivý tračník beru Probio C+D z lékarny za pár korun a po měsíci se to začíná lepšit.
Ahoj já používám vitamíny při kojení femibion. Prcek zatím ještě nestonal, asi jsou fakt dobré =)
ty jo o femibionu sem toho slyšela hodně dobrého. Zatím prcka teprve čekáme, ale pak si je na kojení taky koupím.
Ahoj to už si můžeš femibion koupit teď, jsouto podpůrné vitamíny pro těhotné. Koukni na jejich stránky na internetu.
Já jsem za přírodní věci, rozumné články o imunitě najdete na blogu proděti.cz - http://blog.prodeti.cz/ a i zajímavé články ohledně kojení, co jsem také zaznamenala *15* v této diskuzi.
Já dávám dětem kapičky Vigantol (vitamín D) je dobrý na kosti, klouby a na imunitu, hodně to vidím na dětech že mají tu imunitu dobrou.
Taky kupuju dětem doplňek na imunitu s vitamínem D. Je to ovocný sirup bez chemie a malá si na něm vždicky moc mlaská =D
Pro své děti teď kupuji floradix, je tam i vápník.
Já mám výbornou zkušenost s wobenzymem. Nejedná se sice o doplněk stravy, nýbrž o lék, ale je to stoprocentně přírodní a musím říct, že i účinný. V těhotenství jsem ho nebrala, ale jinak jej každý rok beru cca 2 měsíce a jsem v podstatě po zbytek roku fit. Často jsem trpěla i na gynekologické záněty a teď musím zaklepat, mám téměř úplný klid.
Na podporu imunity je dobré brát i probiotika, já jsem si koupila Probio C+D, jsou přírodní a obsahují navíc vitamíny C a D.
Mě pomohli na imunitu a proti únavě i Avilut 3- forte. obsahuje hodně vitamínů a antioxidantů
Avilutky jsou vitamíny na oči ne? já to znám protože používám avilu kapky
Jo probiotika jsou na imunitu dobré to je fakt, já brala ale nějaké obyčejné, zkusím ty Probio C+D s těmi vitamíny to je určitě lepší a když jsou přírodní tak o to spíš...
Já si taky poslední dobou všímám hodně jestli je to přírodní nebo ne,nechci se zbytečně cpát nějakou chemií takže co je přírodní to vede!
Jo právě proto jsem si koupila ty Probio C+D od Pharmaagency a opravdu se osvědčily, teď o nich dávám i synovi probiotika pro nejmenší Infants dophilus.
Jáké máte zkušenosti s gingem? a s doplňky které ho obsahují?
Mě jedíté vitamíny s gingem, které měli nějaký účinek byly ty od Avilutu.
Já zkusim ty probiotika Probio C+D jsou to tyhle že http://www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_11/ ?
Jojo to jsou ony, ta firma má kvalitní probiotika a hlavně i přírodní.
Ahojky:-) Co berete nebo jste braly v těhotenství za vitamíny?:)
V 1. trim. jsem brala kyselinu listovou a pak už nic.
ahoj... a už nějaké vitamíny doma máš?:-) Brala jsem např. Femibion http://www.femibion.cz/
Právěže nemám zatím vůbec nic:D Snažíme se o miminko a tak zjišťuji předem co a jak, na ten femibion se kouknu
Tak ten femibion by bylo dobrý brát i v době snažení se o miminko tak se zkus na ty stránky podívat a prostudovat to
Tak mám doma koupeno a počínaje dnešního dne jsem začala i užívat:)
Jojo díky už je mám, vzala jsem od nich ještě Infants dophilus pro mrňouska
Já nedám dopustit na doplněk stravy při kojení Feminella Hereditum. Pomohly mi v začátku, kdy mi tvrdly prsa a praskaly bradavky. Obsahují potřebné lactobacily, tak jsem měla i dobrou imunitu.
Na podporu imunity mi nejvíce zabírá wobenzym. Beru ho již druhým rokem a chronické potíže jako jsou kvasinky a záněty močovách cest se o mnohé zlepšily. Také již nejsem tak unavená, jak jsem bývala.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.