Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, porádíte jaký vybrat originální dárek pro manžela? Mám pocit, že má všechno.
Zdravím, taky to tak mám :( Bohužel mi došla inspirace, asi jsme spolu už hodně dlouho :) Počkám si na nápady ostatních.
Ahoj všichni, co zážitkový dárek? Pokud je teda Váš chlap trochu adrenalinovej :)
Ponožek u nás pro muže není nikdy dost, já letos volím členství v klubu Pánů z Ponožkovic ;-)<3 Každý měsíc mu dorazí originální pár kvalitních ponožek. Takže z jednoho dárku má hned několik dárečků *12*;-)
Jojo, manžel ode mě loni dostal větrný tunel a byl teda nadšenej :) Letos mám už koupenej letecký simulátor. Mrkněte na www.adrop.cz, mají velký výběr a ceny rozumné.
Jelikož je manžel silný kuřák, tak pro něj chystám překvapení a koupila jsem mu elektronickou cigaretu, protože jsem o tom hodně četla a zdraví to absolutně neškodí narozdíl od klasických cigaret. Navíc o tom kolik se s tím dá ušetřit ani nemluvím, tak snad se umoudří a přejde na tu zdravější variantu.
Můj manžel už z normálních cigaret na e-cigaretu přešel a jsem docela ráda. Jednak je víc příchutí, který může kouřit, jednak krásně voní a může je kouřit i doma a jednak manžel už nesmrdí cigaretovým kouřem. Jinak... máte někdo zkušenosti se shopem vapemania?
Nemá od nich náhodou i cigaretu ?
Má, protože jsem mu ji objednala a díky tomu to vyzkoušel a oslovilo ho to :)
Chci manželovi koupit k narozeninám nějaké fakt stylové oblečení. Potřebuje obměnit šatník, tak budu ráda za tipy, kde online nakupujete oblečení pro muže?
Koukni na Brandit-store, mají fakt hezké věci, které v jiných obchodech nemají.
Díky moc, mají fakt super kousky
Za málo, přítel si od nich kupuje oblečení už docela dlouho a vždycky mu všechno perfektně sedne.
Já manželovi koupila ke kulatinám stylový hodinky od BeWooden s dřevěným ciferníkem :-))
Přítel měl kulaté narozeniny, zvolila jsem originální skleněnu desku s naší společnou fotografií.
Od koho ta deska prosím je?
Je od www.onglazz.cz
Na jejich stránky jsem se dívala, moc se mě taková skleněná deska s fotografií líbí.
Já koupila krásný hodinky Garmin tady https://www.helvetia-hodinky.cz/ zkus mrknout, jsou opravdu luxusní, manžel z nich je nadšenej :-)
Díky za super tip :)
Není zač, hlavně jestlis vybrala :-)
co je za znameni zverokruhu?
Tak vemte někam na víkend. :-)
podívejte se na Dárkoviny...jsem si jistá, že tam najdete pro manžela originální dárek
Tento eshop take moc dobre znam, casto tam nakupuji, maji velky vyber a vzdy se mi podari najit darek, ktery potesi me mile :))
Pokud má rád rum nebo whisky, tak mu pořiďte sklenice + dobrou lahev. https://www.bakly.cz/lyngby-glas-sklenice-na-rum-juvel-29cl-sada-6-ks-916182
To vypadá krásně, sháním pro kamaráda ke 30. Původně jsem chtěla poukaz do jeho oblíbenýho baru, ale přestěhoval se a nevím, kdy se tam dostane, tak tedy okopíruju váš dárek :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.