Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Stavíte, probíhá u vás rekonstrukce? Nebo jste si jen pořídila hezké nové křeslo nebo úžasné nové povlečení nebo pěknou kytku do obývacího pokoje. Pochlubte se ostatním, jak zkrášlujete svůj domov vy!
Prodával/kupoval jste někdo dům nebo byt přes tuto realitku http://www.coloseumreality.cz/ ? Jak jste byli spokojení? Rozhodujeme se s manželkou kterou vybrat
Jakou nebankovní společnost nejlépe zvolit jestliže mám záznam v registru? zaujalo mne vataonline, ale nejsem si jistá jestli mám u nich šanci na půjčku :(
Normálně bych si požádala přes stránky o půjčku,v podmínkách není že by měl být záznam v registru problém a za zkoušku nikdo nic nedá.Já mám snimi výbornou zkušenost a dá se snima dobře komunikovat
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s krátkodobými půjčkami? Téma je sice můj domov, přesto se tu hovoří i o takových věcech tak jsem se rozhodla že se zapojím. Našla jsem spoustu výborných recenzí na pujcky1uvery.cz tak bych ráda znala vaše zkušenosti konkrétně s touhle společností?? děkuji
S půjčkou přes tuto firmu zkušenosti mám, půjčovala jsem si tu párkrát penízky když jsem už nevěděla z které do které a moc mi to pomohllo. Zažádat si můžete zdarma přímo přes online formulář přes internet.Ozvou se vám sami a na všem se domluvíte.
Jak dlouho celkem trvalo vyřízení půjčky ? Mám na mysli dobu od podání žádosti až po vyplacení peněz na účet.. potřebovala bych to co nejrychleji... děkuji
Půjčka byla schválená nanejvýš do dvaceti minut, a potom už to jde raz dva a peníze jsou během chvilky na účtě :)
A za posouzení žádosti jste něco platila?
Ráda bych se zeptala k půjčce u vataonline. Jak je to s předčasným splacením, neplatí se za to nějaké poplatky navíc potom?
za to žádné poplatky navíc. Pokud si vezmete online půjčku a splatíte předčasně tak tam ušetříte úrok za ty nevyčerpané dny. Ale když se zeptáte přímo jich tak vám vše ochotně vysvětlí, jako mě :)
Připojila bych se s dovolením k diskuzi. Chceme kupovat domek kousek za brnem a našli sme si real. Coloseum, má sní někdo osobně zkušenost s prodejem nebo koupí?
zdravíčko .. S touto rk zkušenost máme s manželem, na starost nás měla makléřka paní Hájková a za tu obrovská spokojenost, takže můžu tuto rk jen doporučit :))
Chci se zeptat jestli si někdo půjčoval něco u této firmy http://www.vataonline.cz/ ?????
U vataonline jsem si brala půjčku před necelým půl rokem, byla tenkrát velmi výhodná pokud jsou pořád stejné podmínky tak doporučuji. Jen nevím, co přesně by jste chtěla nebo potřebovala vědět??? :)
Zajímá mě za jak dlouho jste měla peníze na účtu a jak dlouho trvalo schválení žádosti? A také jestli nebyl někde nějaký háček a opravdu bylo vše tak jak jste se na tom domluvili? A věděla jste dopředu kolik zaplatíte celkem?
Kolik zaplatím celkem jsem věděla dopředu:) Vy se musíte zaregistrovat na www.vataonline.cz, potom po vás budou chtít registrační korunu, když bude třeba tak kopie op, po zaslání je registrace dokončena a dojde vám sms s tím že se můžete přihlásit do účtu a podat žádost o půjčku. Ta se vyřídí max. do 15 minut a hned potom vám přijdou peníze na účet takže tak:)
Vyčerpávající odpověď :D děkuji vám. Na vataonline jsem našla spoustu dobrých referencí a jak to tu popisujete tak to zní zajímavě.
Jasně, není za co. Ono je spousta nebankovních společností a dost jsem se v tom kdysi vrtala a tahle mi přišla opravdu tak nějak ze všech nejvýhodnější, a i po osobní zkušenosti spokojenost, takže ráda pomůžu :)
Když pochlubit tak jáá se pochlubím:D koupili jsme nádherný domek na venkově díky realitce coloseum která nám velmi pomohla jak při hypotéce tak při koupi domu.Jedná se o novostavbu, tři pokoje, kuchyně,předsíň, obrovská spíže a sklep ze kterého bude časem vinný sklípek protože velký je na to dost. plus menší zahrádka. Je to přesně domek mých snů. Od malička jsem bydlela s rodiči ve dvoupokojovém bytě, kde jsem měla pokoj se dvěma mladšími sourozenci.Vždycky jsem si přála dům a teď jsem si to splnila.Pokoj sice sdílím se svým mužem, takže sama pro sebe pokoj nemám :D ale i tak je to nádhera :)
Dobrý den lindo. takže jste byli s touto realitkou spokojeni? Rozhodujeme se přes kterou realitní kancelář koupit domek a tak sháníme nějakou osvědčenou kde je dobré jednání
Dobrý den, spokojenost byla maximální. Výborná domluva a dobré ceny, určitě doporučuju. Všema deseti:)
jojo moc spokojení :) Kdyby jste měli zájem tak tady jsou i stránky http://www.coloseumreality.cz/
Také velmi doporučuji realitku Coloseum. Pomohli nám jak s hypotékou tak s koupí domu, velmi příjemě se snimi jednalo, mohu jen doporučit!!!:)
mám ještě jednu otázku, jak je to se zárukou, poskytují nějakou? :)
na dveře je záruka 2 roky + poskytují záruku na ten uzamykací mechnismus. To je dle dveří, na ty co máme je záruka snad až 9 let.
Tak to je docela dobré. Na vaši radu, či zušenost jsem dala a na firmu Adlo se obrátila :)
Ráda jsem pomohla :)
Kajolla: ty co jate vybrala vypadaji moc hezky. Jak dlouho jste asi cekala na zhotoveni ?? *1*
Myslím, že dodání je individuální dle typu dveří, které vyberete :)
Dobry den, muzu se zeptat jaky tip dveri jste si nechala delat my ted koupili rodinny domecek a zvazujeme vymenu dveri. A take by me zajimalo zda meni dvere i s rameme nebo je osazuji do stareho ramu. A jak jste byla spokojena s montazi ? Mame jiz vymalovano a nerada bych malovala z novu. dekuji za radu a odpoved.
pořídili jsme tyto http://www.adlo.cz/cz/bezpecnostni-dvere-cenik-dveri/tejen-m4... co se týká montáže, záleží jaké dveře vyberete, některé je možné montovat do původní zárubně, jiné je nutné montovat do těch jejich... S montáží spokojenost, nebyl problém, servis profesionálí :)
Ráda se zde podělím se svou zkušeností s firmou Adlo.cz. Nechávali jsme si u nich dělat bezpečnostní dveře, jak do interiéru, tak i venkovní. Při vybírání vyhrál jejich design a možnost mít i prosklenné a samozřejmě cena. Na pobočce velice ochotný a informovaný personál. Dělají i bezpečnostní fólie, tak se zkuste informovat u nich, myslím, že by vám poradili :-)
Děkuji za typ, dívala jsem se, že dělají i zámky na okna a jiné zabezpečovací mechanismy oken. docela zajímavé. I dveře se mi líbili, jaké jste pořídila vy??
ahoj, chci se poradi, máte některá zkušenost s bezpečnostní fólií do oken? Ráda bych zabezpečila francouzské okno, mám maléh prcka a docela divoká, háže věcmi a tak bych nerada aby ho vysklila... :)
Poslední rekonstrukce se týkala obýváku, který jsme si nechali udělat od nabytek-max.cz a malování chodby, vlastnoruční :D Jen teda ozdobnou tapetu jsem si nechala nalepit, představa, že bych si to lepila já, tak z ní udělám asi mořskou hladinu :D
Zdravíčko, My jsme rekonstrukci vzali tak, že jsme udělali hromadně koupelnu a kuchyň, šlo to od jednoho výrobce a bylo to raz dva hotové ;) ;) Jinak jednou za čas koupím nějakou drobnost, která trošku doplní nebo pozmění design a víc neřeším ;) ;)
Teď jsi mě docecla pobavila Tichavko :D Jak se tady ptá Gabuška na ten typ schodiště, tak by mě to také zajímalo. Nám se docela líbí tyto http://www.empate.cz/schody-a-schodiste/paterove-schody/, ale právě také chceme nejdříve zajít na tu pobočku a uvidíme co nám tam řeknou plus taky se asi podíváme ještě po někom jiném, aby jsme to alespoň trošku porovnali, ale asi zůstaneme u toho Empate :)
Ahojte holky, my teda máme doma Jeklové schody, něco podobného jako jsou tyto - http://www.empate.cz/schody/jeklove-schody/jeklove-schody-2/. Souhlasím s tím, ať se podíváš i po jiných dodavatelích a uvidíš sama, který se ti bude více zamlouvat :) Gabuško opravdu si myslím, že pobočka v Brně je super, opravdu milý personál :) A přesně tak, bezpečnost pro ty naše malé caparty je velice důležitá! :)
Takže doporučuješ Tichavko pobočku v Brně jo? Tu prodlouženou záruku jsem nemohla vůbec najít. Jaký typ schodiště jste nakonec vybrali? Taky máme děti a proto chceme vybírat hlavně takové, které bude bezpečné nebo spíše, aby co nejméně klouzalo. U nás ve fabrice, také spolupracovatli s touto firmou, ale tam se jednalo o venkovní schodiště a to se nás doma netýká.
Jak jsem už psala, tak ano, nechváli jsme domů dělat schodiště :) Co na firmu říkám? No popravdě jsem první měla docela strach, přeci jen schodiště si neděláte na rok nebo na dva, ale moje obavy byly opravdu jen zbytečné :) Schodiště máme doma a jsme s ním velice spokojeni :) A opravdu nemůžu vůbec nic vytknout, jediný nedostat je, že k těm schodům nedali ještě hospodyňku, která by je umývala :D :D
Prosim Vás, viděla jsem tuhle diskuzi a všimal jsem si, že zde probíráte firmu Empate, shoudou okolností také realizujeme s přítelem náš společný dlouholetý sen ohledně baráčku, máme zatím jen hrubou stavbu, ale začínáme se dívat po nějakých těch schoděch :) Jak tak čtu, tak jste si nechávali namontovat schody od firmy empate? co na tuhle firmu říkáte? jaký je Váš názor na ni? Je pravda, co se o ní říká? Že opravdu odvedou kvalitní práci, za kterou není co vytýkat?
Ahoj, prodloužená záruka jde samozřejmě dohodnout :) Opravdu jsou zrovna na pobočce v Brně velice ochotní a příjemní prodavači :) Opravdu špičkový příštup a také jejich servis :) Nemůžu si je vynachválit jak u známých tak ted tady! :)
Tichavko velice mne zaujal Váš příspěvek. Do naší novostavby taky budeme na budoucí rok vybírat schodiště, ale nemůžeme se rozhoupat. Chtěla jem se zeptat jen na to, zda se dá u této firmy nějak sjedna prodloužená záruka, všichni dávají rok, ale my by jsme přeci jen chtěli delší, protože je to investice do budoucna.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.