Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co vám vždy zaručeně dokáže zkazit plány a hlavně chuť na sex? Jsou to děti ve vedlejším pokoji? Nebo špinavé nohy partnera? Nebo něco dalšího? Proberte to s námi :)
Nejhorší je když jsem chtěla sex a on mi řekl: Musíme teď? :D Tak jsem si koupila na ekondomy sexy body a feromony a už se to nestává. :D
když smrdí, nebo mu smrdí z pusy. Tohle opravdu nezvládnu
Docela turn off je když mi řekne: Co děláš v mým domě? nebo Kdo jsi? ....
Mně většinou odradí to, když na mě partner naléhá a já absolutně nemám chuť :(
Však i s tím se dá něco dělat ;). Nezkoušela si něco na povzbuzení libida? :)
Ne .. to jsem nikdy nezkoušela a upřímně nemám moc odvahu si jenom tak něco koupit.
U nás už to po letech nějako vázne v posteli, máte nějaký rady jak to oživit?
Já třeba koupila afrodiziaka a masážní olejíčky a paráda ;) koukni na https://e-kondomy.cz/
Moc děkuju to rozhodně zkusím :))
Není zač, uvidíš že to stojí za to :)
Ahoj,momentálně jsem ráda když nám ten čas pro sebe aspoň výjde. Tak se to snažím spíš co nejvíc využít. :D Dokonce už objednávám i sexy prádlo z e-kondomy.cz aby to mělo ještě vetší říz. :D
Dítě ve vedlejším pokoji máme, ale že by to teda překazilo chuť na sex to ne :D Jasně, občas se stane, že se to bohužel překazí, ale o to jsme pak nadrženejší a chuť je díky tomu také větší. :P
s přítelem nám to funguje. Takže zatím mně neodrazuje nic, ale co mně naladí na sex je, když krásně voní a udělá mi masaž zad masažným olejíčkem
já si zase potrpím na to, aby manžel voněl, byl tzv, sladký pro mě. POslední dobou hodně používame parfemy s feromony a jsou úžasné
potřebuji, aby mi partner voněl, aby hezky vypadal a aby neměl mezi nohanama, v podpaží prales
nějakým nevhodným jídlem(česnek, cibule), nebo mně v tu chvíli prostě nevoní. Proto si dáme společnou sprchu, umyjeme zuby, aby to nebylo moc okate, pak si uděláme masáž s aromatickym olejem a pak to voníííí
Ahoj kde bych svému muži koupila něco na lepší erekci?Ráda bych aby to bylo jako dříve.Manžel o tom nerad mluví,ale vím, že ho to také trápí.
Takové věci mají na e-kondomy
Za mě super obchod.Občas mi tam přítel udělá radost a koupí mi nějakou hračku
Hoši máte někdo zkušenosti, jak zlepší svojí erekci? hlavně když vás čeká náročná noc?
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit http://www.supererekce.com/9-ardorin, měl jsem problém s erekcí, ale tady po tom mi naskočí zase jako když mi bylo 18.
A potřebuji k tomu nějaké schválení od doktora nebo tak?
Ne ne nepotřebujete, stačí si jen přečíst příbalový leták, jinak jsou prášky bez předpisu.
alkohol, nedostatečná hygiena. Takže to chce společnou sprchu, pak nejakou masaž a krasne pradlo. Tohle vždycky každeho dostane
Mě odradí když si dá.manzel.par piv a táhne to z něj :-P;*( on ještě teda kouří a když mu něco řeknu tak se ještě uráží ale nechápe to že já nekouřím a netáhne že mě.pivo tak se mi to hnusí .
Mě zaručeně zkazí chuť buď, když mě partner odmítne, nebo je u sexu na mobilu , či mu pořad někdo pořád volá.. to jsem pak hodně znechucená*21*
Mě odradí, když se přítel neosprchuje
S manželem jsme spolu přes 6 let...a troufám si říct, že je to čím dál tím lepší <3. Děti sice prozatím nemáme a opravdu chuť nám nemůže zkazit nic :-D. Myslím, že člověk si to musí pořád zpesřovat a pak k nějakému stereotypu nemůže dojít. Nejlepší je, za všech okolností mluvit narovinu a nedělat ze sebe vzájemně blbce...doufám, že tak spojené manželství nám ještě hodně dlouho vydrží.
od milovania ma vie odradit ked sa ma pyta ako to chcem a kam si ziadam aby jeho penis siel ci to mam rada aj v puse a ci je to takto dobre ci sa mi to takto pacilo a ci to tak ako sme sa milovali milujem ....a ked viem ze on to ma najradsej v puse a ze to tam chce vzdy ked si o to poziada musi to byt to co chcem ja ho zaujima aj kam ale nema tu potrebu mi v tom velmi vyhoviet citim sa ako babka co musi robit ako povie bez mudrovania a neakeho naznaku protestu...aj ja mam potrebu aby som pocitila orgazmus ale asi nie taku ako ona a ked nieco na to poviem sa hadame a ked v tom suhlasim si sama sebe skodim ....:-/
je toho dost co mě dokáže odradit,a le ještě více je toho co mě naopak dokáže navnadit ;-), nicméně přikládám docela vtipně napsaný článek právě o té první zálažitosti: http://vibratory.net/clanky/muzske-chyby-pri-sexu-113/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.